Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
RubrikeZanimivostiAnjina najdenka Gina

Anjina najdenka Gina

MORDA VAS ZANIMA

Izvrstna violinistka Anja Bukovec je znana ljubiteljica živali, ki se rada odzove vsakemu klicu na pomoč glede zavrženih, bolnih ali ljubezni potrebnih živali.

- Oglas -

Anja Bukovec

Na podoben način je našla tudi svojo kosmato kepico. »Svojo mucico sem z njenim bratcem, ki ga zdaj žal ni več, našla pod domačim balkonom; bila sta še čisto majčkena. Očitno ju je nekdo zavrgel, tako da sem ju enostavno vzela k sebi.« Je imela kakšna pričakovanja? »Pričakovala nisem prav ničesar, samo želela sem jima ponuditi lep dom,« iskreno pove. Simpatična muca pa jo še vedno preseneča s svojo ljubkostjo, svojeglavostjo in ljubeznijo. »In kako zmeraj pove, kaj hoče, in to tudi dobi,« se nasmehne. Muci je ime Gina. »Nekateri mislijo, da po slavni igralki starejše generacije, kaj pa se v resnici skriva za njenim imenom, pa vem samo jaz,« se navihano zasmeji Anja.

Foto: Benka Pulko

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×