Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
RubrikeZanimivostiAnjina najdenka Gina

Anjina najdenka Gina

MORDA VAS ZANIMA

Izvrstna violinistka Anja Bukovec je znana ljubiteljica živali, ki se rada odzove vsakemu klicu na pomoč glede zavrženih, bolnih ali ljubezni potrebnih živali.

- Oglas -

Anja Bukovec

Na podoben način je našla tudi svojo kosmato kepico. »Svojo mucico sem z njenim bratcem, ki ga zdaj žal ni več, našla pod domačim balkonom; bila sta še čisto majčkena. Očitno ju je nekdo zavrgel, tako da sem ju enostavno vzela k sebi.« Je imela kakšna pričakovanja? »Pričakovala nisem prav ničesar, samo želela sem jima ponuditi lep dom,« iskreno pove. Simpatična muca pa jo še vedno preseneča s svojo ljubkostjo, svojeglavostjo in ljubeznijo. »In kako zmeraj pove, kaj hoče, in to tudi dobi,« se nasmehne. Muci je ime Gina. »Nekateri mislijo, da po slavni igralki starejše generacije, kaj pa se v resnici skriva za njenim imenom, pa vem samo jaz,« se navihano zasmeji Anja.

Foto: Benka Pulko

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×