RubrikeZanimivostiAli se bosta Princ William in Kate Middleton preselila v eko palačo?

Ali se bosta Princ William in Kate Middleton preselila v eko palačo?

MORDA VAS ZANIMA

Vse bolj glasne so govorice, da se bosta Princ William in Kate Middleton, ki sta po mnogih vzponih in padcih očitno končno pripravljena na skupno življenje, prihodnje leto preselila v eko palačo, ki naj bi jo v okolišu Harewood Parka že od leta 2006 gradil princ Charles.
Princ William in Kate MiddletonDvonadstropna palača naj bi bila zgrajena po strogih eko standardih. Vodo bodo segrevali sončni kolektorji, zgradba pa bo izredno varčna tudi glede porabe električne energije.

- Oglas -

Streha je prekrita z Valižanskim skrilavcem, izolirana pa z eko volno in vulkanskim prahom, zidovi pa so zgrajeni iz recikliranih opek in kamna.

Družina sicer pravi, da je palača namenjena za najem, vendar glede na to, da prenavljajo tudi ostale zgradbe na njihovih parcelah v Harewoodu, se zna zgoditi, da bo eko palača naslednje leto novi dom Williama in Kate.

Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×