Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
RubrikeZanimivostiAlenka je Bondovo dekle

Alenka je Bondovo dekle

MORDA VAS ZANIMA

Operna pevka Alenka Gotar pravi, da si je vedno želela imeti majhnega in zelo kosmatega pasjega prijatelja z malo daljšo dlako. Zato se ji je shih tzu zdel idealna pasma zanjo.

- Oglas -

Alenka Gotar

»Zdaj ne bi hotela imeti nobene druge pasme, razen če bi se odločila za večjo pasmo,« pravi. »Krasen pes je, ljubezniv, pameten, ljubek, moj najboljši prijatelj.« Ni ravno vedela, kaj jo čaka, razen da so shih tzuji prijazni psi, vendar je pri njem odločilna prednost, da ne pušča dlak, da je izjemno prilagodljiv in socialen, tako da ga tudi na nastop jemlje s seboj. Njegovo ime pa je pravzaprav tista prava uganka. »Želela sem nekaj nenavadnega, duhovitega, pa vendar kratkega. Na Facebook sem napisala vprašanje in moji prijatelji so mi dali mnogo predlogov, eno dekle pa je predlagalo Al Capone in to se mi je zdelo genialno. Zveni nevarno, kar je totalno nasprotje te pasme, pa sem se odločila v tej smeri, samo da je kratko in tako je Bond postal Bond!« Nič čudnega, da Alenki pravijo Bondovo dekle!

Foto: osebni arhiv

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×