0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Astro3 astrološka znamenja, ki ne bodo nikoli izdala vašega zaupanja

3 astrološka znamenja, ki ne bodo nikoli izdala vašega zaupanja

MORDA VAS ZANIMA

Zaupanje je nekaj, kar si je praviloma zelo težko pridobiti – izgubimo pa ga lahko praktično v hipu.

- Oglas -

Če vam kdo zaupa skrivnost, morate biti torej zelo previdni. Izdaja pomembne skrivnosti lahko skrha tudi najmočnejši odnos. Po drugi strani pa morate seveda tudi sami paziti, komu zaupate svoje skrivnosti. Preden začnete govoriti o najintimnejših plasteh svojega življenja, dobro razmislite, ali gre resnično za osebo, ki je vredna vašega zaupanja. Nekateri ljudje se namreč zelo težko uprejo izdajanju skrivnosti. To je lahko povezano tudi z njihovim astrološkim znamenjem, saj so pripadniki določenih znamenj znani kot nepoboljšljivi opravljivci.

Po drugi strani pa poznamo tudi znamenja, ki so po mnenju astrologov izjemno zanesljiva. Pri tem izstopajo tri astrološka znamenja, ki jim lahko brez težav zaupate tudi svoje najtemnejše skrivnosti, saj je verjetnost za to, da izdajo vaše zaupanje, izjemno majhna.

Tehtnica

Tehtnice si večino časa prizadevajo za karseda mirne, nekonfliktne odnose. Odlično se znajdejo v vlogi mediatorjev, saj znajo hitro pomiriti razgrete strasti. Sprti osebe lahko tako na povod za spor pogledata precej bolj trezno in z različnih perspektiv. Te lastnosti tehtnic so tudi eden od glavnih razlogov za to, da jim lahko brez skrbi zaupate svoje skrivnosti. Tehtnice se namreč zavedajo, da bi izdaja skrivnosti najverjetneje privedla do konflikta, čemur se želijo za vsako ceno izogniti. Gre za ljudi, ki jim je zelo pomembno, da jih drugi vidijo kot zaupanja vredne osebe. Poleg tega je pravica do zasebnosti visoko na njihovi lestvici vrednot. Prav zato, ker zelo cenijo svojo zasebnost, razumejo, da je ta najverjetneje pomembna tudi za druge. Vdor v zasebnost dojemajo kot enega izmed najhujših prekrškov, pri čemer v to kategorijo uvrščajo tudi izdajo tistega, ki je bilo povedano zaupno.

- Oglas -

Ribi

Ribam prijateljstva pomenijo ogromno. Za osebe, ki jih dojemajo kot tesne prijatelje, bodo ribe naredile vse, kar seveda vključuje tudi to, da bodo njihove skrivnosti ohranile zase. Na ribe se zlahka zanesete, saj gre za ljudi, ki se zavedajo, da morajo dajati to, kar želijo prejemati. Ribe so obenem zelo empatične, kar prav tako prispeva k temu, da ne bodo izdale vaših skrivnosti. Zlahka se vživijo v tujo kožo. Tako lahko razumejo tudi napake, ki bi se zdele drugim morda neodpustljive. Če se znajdete v stiski, je vsekakor dragoceno, če imate med svojimi prijatelji tudi osebo, rojeno v znamenju rib. Ta vas bo namreč poslušala brez obsojanja in vam pomagala, da se poberete. Morda vam sicer ne bo znala ponuditi praktičnih nasvetov, vendar so ti pogosto tako ali tako neuporabni. Večina ljudi namreč v slabih trenutkih potrebuje predvsem nekoga, ki jih bo poslušal.

Kozorog

Kozorogi so večinoma zelo disciplinirani. Verjamejo, da je prav stroga disciplina pot do uspeha. Ničesar ne prepuščajo naključju. Gre za zelo delovne in ambiciozne ljudi, ki so v življenju večinoma zelo uspešni. Na prvi pogled se morda zdi, da jim ne morete zaupati, saj so preveč osredotočeni nase in na svoje cilje, vendar to ne drži. Tudi kozorogi spadajo med najbolj zaupanja vredna astrološka znamenja. Njihova doslednost pri ohranjanju skrivnosti, ki so jim zaupane, sicer običajno ne temelji na empatiji oziroma čustvenih razlogih, ampak je osnovana na malce bolj racionalnih temeljih. Kozorogi življenje pogosto dojemajo kot igro šaha. Tako nenehno razmišljajo o »naslednjih potezah«. Zavedajo se, da ima vsako dejanje posledice. Če jih morda zamika, da bi izdali skrivnost, bodo najprej dobro razmislili o možnih posledicah tega dejanja. Tako bodo hitro ugotovili, da bi bile posledice zanje najverjetneje zelo neugodne.

Preberite tudi: Največji ljubosumneži med astrološkimi znamenji

.

NAJNOVEJŠE