0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroZvezde poznajo vaš največji strah …

Zvezde poznajo vaš največji strah …

MORDA VAS ZANIMA

Največja ovira, ki nas ločuje od uresničitve naših sanj, so pogosto naši strahovi. Večina ljudi se niti ne zaveda dobro, kako močno jih strahovi hromijo oziroma ovirajo, saj gre pri tem nemalokrat za nezaveden vpliv, ki usmerja različne odločitve. Če želite strahove premagati, jih morate najprej ozavestiti. Pogosto si namreč težko priznamo, kaj je tisto, česar se v resnici (najbolj) bojimo. Tudi tu vam je lahko v pomoč astrologija. Predstavnike posameznih astroloških znamenj namreč pogosto mučijo podobni strahovi …

- Oglas -

Oven

Ovni se na smrt bojijo tega, da bi kdo razkrinkal, da ne vedo in ne znajo vsega. Pripadniki tega znamenja se namreč za vsako ceno oklepajo vloge avtoritete. Ljudje okoli njih imajo tako pogosto občutek, da so ovni skorajda vsemogočni, kar pa je seveda nemogoče. Za ovne je tako dobro, da se pogosteje opomnijo, da ni nihče nezmotljiv. Strahovi bodo tako precej bolj obvladljivi.

Bik

Strah pred revščino zaznamuje večino vaših odločitev. Tudi če je vaša finančna situacija relativno stabilna, vas nenehno preganja misel, da boste izgubili vse. Posledično zamudite ogromno odličnih priložnosti (na primer za boljšo službo), saj je tudi minimalno tveganje za vas preveliko.

Dvojčka

Najbolj vas je strah rutiniranega, monotonega življenja. V življenju vedno iščete presežke oziroma priložnosti za osebnostno rast, nabiranje novega znanja, kopičenje dosežkov itn. Namesto da se v obdobjih, ko je vaše življenje bolj umirjeno kot običajno, prepustite paniki, se raje opomnite, da sta za razvoj nujna tudi počitek in refleksija.

- Oglas -

Rak

Nenehno vas preganja strah, da boste ostali povsem sami, zapuščeni. Čeprav so dobri odnosi nedvomno pomembni, je nujno, da se naučite, kako biti zadovoljni v lastni družbi. Tako boste ugotovili, da samota ni tako strašna, kot si jo slikate v glavi. Odnosi bodo posledično povezani z manj strahovi, saj ne boste nenehno razmišljali o tem, kako boste preživeli, če ostanete sami, kar je lahko samouresničujoča se prerokba.

Lev

Ugaja vam, ko ste v središču pozornosti in ko vas vsi častijo – toda življenje ne more biti sestavljeno samo iz tovrstnih trenutkov. Ali je vaša samozavest odvisna izključno od tega, kako vas dojemajo drugi? Zelo težko živite brez nenehnih pohval? Potem je vsekakor čas za spremembe. Težko se boste namreč osvobodili strahov, da niste dovolj dobri, če boste svojo vrednost pogojevali samo z zunanjo potrditvijo.

Devica

Vaš največji strah je strah pred nepopolnostjo. Device veljate za največje perfekcioniste med vsemi astrološkimi znamenji. Perfekcionizem je pogosto tesno povezan z anksioznostjo glede neznanega. Če se boste naučili sprejeti, da ne morete vplivati na vse, kar se vam zgodi, in ozavestili, da se je včasih najbolj smiselno preprosto prepustiti, bo vaš strah pred »nepopolnostjo« precej manjši.

Tehtnica

Bojite se ekstremov oziroma vsega, kar bi lahko zmotilo vaše umirjeno, rutinirano življenje. Z oklepanjem znanega, predvidljivega se poskušate zaščititi pred bolečino, vendar pri tem obenem zamujate ogromno lepega. Vsaj občasno zapustite cono udobja in poglejte, kaj je »na drugi strani«.

- Oglas -

Škorpijon

Bojite se pretirane intimnosti. Ljudem tako kažete zgolj masko, površino, saj se vam zdi, da vas ne more nihče zares razumeti. Tako odženete ogromno ljudi, ki so vam precej bolj podobni, kot si predstavljate.

Strelec

Vaš največji strah je povezan z občutkom ujetosti. Bojite se tega, da bi vam kdo pristrigel peruti in vas obsodil na življenje, ki ni zares skladno z vašimi željami. Vaš avanturistični duh najbolj ceni svobodo. Vaši strahovi so pogosto neupravičeni oziroma pretirani; tako praktično vsem ljudem, ki jih srečate, pripišete željo po tem, da bi omejili vašo svobodo, kar seveda onemogoča vzpostavitev globljih odnosov.

Kozorog

V preteklosti ste svojo vrednost pogojevali izključno z uspehom v šoli, danes pa z uspehom na kariernem področju. Vaši strahovi vas ženejo v deloholizem, saj imate nenehno občutek, da se morate dokazati – tudi če se drugim zdi, da ste dosegli praktično vse, kar je bilo mogoče doseči.

Vodnar

Vodnarji veljate za nekonformistične osebe; prepričani ste, da na svetu niste zato, da bi le pasivno opazovali dogajanje. Tako se vam zdi nujno, da aktivno sodelujete pri spreminjanju sveta na bolje. Vaš največji strah je, da bi vam pri tem spodletelo. Pomembno je, da se opominjate, da lahko pogosto tudi navidezno nepomembne spremembe pustijo velik pečat. Pritisk bo tako precej manjši.

Ribi

Pogosto vas preplavi občutek, da so ljudje okoli vas povsem brezčutni, osredotočeni izključno na kopičenje materialnih dobrin, kar je v ostrem nasprotju z vašo nežno, umetniško dušo, ki večino časa preživi v svetu domišljije. Človeka tako pogosto odpišete, preden mu daste priložnost, saj vas je strah, da bi stik z grdim zunanjim svetom umazal vašo lepo dušo. Pri tem pa marsikomu naredite krivico.

Preverite še: Najboljši zdravstveni nasveti za vaše astrološko znamenje

NAJNOVEJŠE