0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroKako z vilinskimi simboli prebudimo svoje najboljše sposobnosti, ki se skrivajo v...

Kako z vilinskimi simboli prebudimo svoje najboljše sposobnosti, ki se skrivajo v nas

MORDA VAS ZANIMA

V prvih mesecih novega leta se radi oziramo nazaj. Glede na preteklo leto hitro sklenemo, kaj si v novem letu želimo drugače, kaj želimo spremeniti ali celo izboljšali. Naj bodo vilinski simboli naša podpora vse leto. Naj nam pomagajo spoznati in izživeti naše sposobnosti ter nas opomniti na pomembno dejstvo, da vso moč, ki jo potrebujemo za uresničitev svojih sanj, že nosimo v sebi. Čas je, da ta moč zaživi.

- Oglas -

Vilinski simboli so izjemno orodje, ki nam lahko pomaga oblikovati naše življenje. A nikar ne mislite, da so kot čarobna paličica, s katero bomo dvakrat zamahnili in brez truda življenje spremenili v pravljico. Kljub temu pa lahko v sodelovanju z vilinskimi simboli ustvarjamo čudeže, saj nam pomagajo pritegniti pravo energijo in priti do najboljšega, kar se skriva v nas. Z njihovo uporabo ne potrebujete posebnega predhodnega znanja. Primerni pa so čisto za vsakega posameznika. Simbole in njihovo vlogo v našem življenju nam je podrobneje predstavila nosilka avtorskih pravic za vilinske simbole, strokovnjakinja za odnose, motivacijska govornica in avtorica petih knjig Maya Peron. Kot sama pravi, je njeno poslanstvo vzpodbujanje in opogumljanje ljudi na njihovih življenjskih poteh. Posamezniku pomagati prepoznati njegove potenciale in notranje moči. Da spoznamo, da je prav vse, kar potrebujemo, že v nas samih in tako izboljšamo samopodobo, dosežemo svoje cilje in lažje premagujemo življenjske preizkušnje.

Energijska podpora za naše cilje

Maya Peron
Maya Peron

»Vilinski simboli (attraction symbols) so energijska podpora, dvigujejo našo vibracijo in pripomorejo k povezovanju z našim višjim jazom in notranjo močjo. Prebujajo naše sposobnosti in nam tako pomagajo uresničiti cilje. Zaščitijo nas pred negativnimi energijami in ovirami na naši življenjski poti,« pojasni Maya Peron. Simboli so namenjeni različnim področjem in vrednotam v življenju. Uporabljamo jih lahko na različnih ravneh. Vzemimo za primer simbol sreče. Uporabimo ga lahko, kadar si zaželimo, da je ‚tisti kanček‛ sreče na naši strani. Pa tudi takrat, ko želimo občutiti srečo, samo biti srečni. Poglejmo še drug primer za simbol plodnosti. Simbol lahko uporabimo takrat, ko želimo zanositi oziroma si želimo potomstva. Uporabimo pa ga lahko tudi, ko si zaželimo, da bi sadove obrodil kak naš projekt ali ideja.

Vsak simbol ima svojo lastno vibracijo

»Vsak simbol je sestavljen iz gradnikov. Ti gradniki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol svojo lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, s katero se želimo uskladiti in jo tako pritegniti ali obdržati v svojem življenju.« Če pogledamo vilinske simbole, so sestavljeni iz črt, puščic, krogov, kvadratov in altan.

- Oglas -

»Krog in vse zaobljene linije predstavljajo mehkobo, ženski vidik. Predstavljajo duhovnost, življenje ‚tu in zdaj‛, čustva, ustvarjalnost, desno polovico možganov, intuicijo, umetnost, glasbo, domišljijo in povezovanje. Moški vidik pa so jasne in ostre linije, ki nastanejo s povezovanjem presečišč in središč krogov ter tako tvorijo najrazličnejše geometrijske like. Moški vidik predstavlja linearnost, fizični svet, osredotočenost, nadzor, analitično razmišljanje, logiko, levo polovico možganov, razum in dualnost, posledica česar je ločevanje in tekmovanje,« povzame Maya Peron. Simboli imajo tudi svojo mantro, ki je sestavljena iz dveh besed in ki poveča moč delovanja simbola. Z mantro simbol tudi aktiviramo. »Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. S ponavljanjem teh besed ustvarjamo vibracije, ki nas približajo našemu osebnemu poslanstvu in vsem kvalitetam, ki so z njim povezane.«

Naša vera je ključ vsega

Vsak vilinski simbol ima svojo vibracijo. Ta vibracija vpliva na naše energijsko polje ne glede na našo željo ali vero v sam simbol. Zadostovala bo že samo želja, da simbol uporabimo in se tako odpremo energiji. Naša podzavest se bo aktivirala in poskrbela za vse drugo. So pa rezultati neprimerno boljši, če simbole uporabljamo zavestno in vanje tudi verjamemo. Vera v tisto, kar v življenju počnemo, naše misli in osredotočenost ustvarijo naše rezultate v življenju. Vsaka stvar, sleherna misel in občutek vplivajo na naš energijski ustroj. Vilinski simboli imajo izjemno moč, saj delujejo na vseh ravneh. Pozitivna sprememba se v nas samih sproži že s prvim korakom, ko se odločimo izbrati sebi primeren vilinski simbol. Že samo s tem sprožimo podroben pregled trenutnega osebnega stanja in na tak način spoznavamo sebe. »Soočamo se s svojimi omejitvami in strahovi ter ugotavljamo, česa si v resnici želimo in kaj potrebujemo, da bomo tja prišli. Jasneje ko izrazimo svojo namero in jasneje ko opredelimo svoje želje, boljši in hitrejši bo rezultat,« pojasni Maya Peron.

Vilinski simboli odklenejo naše potenciale

Kadar imamo željo, so nam dane tudi možnosti, da jo uresničimo. Ko začnemo ugotavljati, katere lastnosti potrebujemo, da bi željo uresničili, v sebi odkrijemo sposobnosti, na katere prej nismo niti pomislili. »Ko jih energijsko podpremo s simbolom, začnejo rasti in v nekem trenutku smo presenečeni, kaj vse se skriva v nas in kaj vse zmoremo. Ko začnemo zavestno živeti, je neizogibno, da začnemo sprejemati odgovornost za svoje življenje. Na začetku je morda malce neprijetno, počutimo se negotove in si na trenutke močno želimo, da bi kdo drug odločal namesto nas. A postopoma začutimo prvinsko notranjo moč in se povežemo s svojim višjim jazom. Pa vendar je treba trdno stati na tleh, da nas ne zamaje vsaka sapica.« Vilinski simboli nam dajo trdne temelje, saj z njimi uresničujemo svoje želje, cilje, sanje, in hkrati prispevajo, da kot posamezniki osebnostno in duhovno rastemo. Z njimi postanemo zavestnejši in ustvarjalnejši. »Morda pa je tisto najpomembnejše to, da dajejo upanje in pogum, saj dokler upamo in si upamo, je vse mogoče, kajne?«

Najpogosteje uporabljeni simboli

Ljudje najpogosteje posegajo po vilinskih simbolih za zdravje, ljubezen, srečo, bogastvo in uspeh. »Če želimo izboljšati področje ljubezni, običajno zgolj Amar Nat ni dovolj, ampak je smotrno uporabiti se nekaj drugih, odvisno od tega, kaj točno želimo doseči. Vibracija, ki jo potrebujemo, da nekoga pritegnemo v svoje življenje, je drugačna od tiste, ki jo potrebujemo, da osvežimo odnos v dolgoletnem partnerstvu, pa čeprav gre v obeh primerih za ljubezen. In ko smo ravno pri ljubezni – nikakor ne smemo pozabiti na ljubezen do samega sebe, ki je osnova za vse in osnovni pogoj za našo srečo.« Simbole lahko na začetku novega koledarskega leta izbiramo glede na želje, ki jih imamo v prihajajočem letu. Najpogosteje hrepenimo po sreči, zdravju in bogastvu. Lahko si postavimo cilje in razmislimo, katere lastnosti potrebujemo za njihovo uresničitev, ter na podlagi tega izberemo simbole, ki nas energijsko podprejo. »Lahko pa se odločimo, za katero energijo si želimo, da nas spremlja skozi celo leto. Osebno si za leto 2021 nisem postavila konkretnih ciljev, ampak sem se osredotočila zgolj na to, da želim v tem letu biti v energiji lahkotnosti, saj sem ugotovila, da mi tega manjka. Ta pa lahko bistveno pripomore k uresničitvi tistega, kar me je čakalo, in seveda tudi k mojemu dobremu počutju. Simbol, ki bi ga moral blizu sebe imeti vsak, je po mojem mnenju tudi simbol zaupanja. Zaupati samemu sebi in zaupati, da obstaja tisto nekaj več, ki nas bo vedno pripeljalo tja, kjer v resnici moramo biti, je zelo pomembno,« poudari Maya Peron. Seznam vilinskih simbolov lahko najdemo v knjigi Maye Peron ali na njeni spletni strani, kjer je slovar simbolov brezplačno dostopen vsem.

- Oglas -

Vilinski simbol sreče

Vilinski simbol za Srečo

Sreča (Kaler Adali) je najbolj splošni simbol, primeren za vsakogar. Pripomore, da je sreča na naši strani, hkrati pa vzbudi občutek sreče in prijetnosti. Simbol nam pomaga, da smo pozitivno čustveno in umsko naravnani. Posledično v svoje življenje privabimo srečo in jo ohranjamo.

Vilinski simbol ljubezni

Vilinski simbol za Ljubezen

Simbol ljubezen (Amar Nat) je v prvi vrsti priporočljivo uporabljati za okrepitev ljubezni do samega sebe. Šele nato poskrbimo, da je z njeno energijo prežeto naše celotno življenje. Ljubezen je nežna in mehka energija, ki vedno najde pot. Prav tako je primerna za odnose med partnerjema, pa tudi, kadar iščemo partnerja.

Vilinski simbol zdravja

Vilinski simbol za Zdravje

Simbol zdravja (Olan Rei) uporabimo, kadar želimo poskrbeti za lastno zdravje. Uporaben je med okrevanjem po operaciji ali bolezni oziroma med terapijami ter je koristen pri zdravljenju depresij. Simbol lahko polagamo na boleče mesto oziroma na del telesa, ki potrebuje zdravljenje.

Vilinski simbol bogastva

Vilinski simbol za Bogastvo

»Simbol bogastva (Altres Etari) deluje na vsa področja, ne zgolj na materialne stvari, zato ga priporočam vsakemu.« Že sam občutek bogastva nas navda z zadovoljstvom in mirnostjo, občutimo osebno izpolnitev, blagostanje in notranji mir.

Vilinski simbol uspeha

Vilinski simbol za Uspeh

Simbol uspeha (Tir Kairi) nam je v pomoč pri premagovanju ovir. V uspeh moramo verjeti, takrat obstaja veliko večja možnost, da nam nekaj uspe. V našem umu krepi zavest uspešnega človeka. Na ta način si krepimo samozavest in ustvarjamo pogoje za zmago.

Simbol smo izbrali, kaj pa zdaj?

Ko izberemo simbol, sledi naslednji korak. Jasno izrazimo svojo željo, kaj želimo doseči, in simbol poprosimo, naj nam pomaga. Nato začnemo opazovati, kaj se dogaja. Simbol začne delovati in posledično se bo naša vibracija začela spreminjati. S tem pa se bodo začele spreminjati tudi frekvence vsega in vseh okoli nas. Hitro bomo opazili, da bomo na situacije začeli gledati z drugega zornega kota, saj si bomo s pomočjo simbola dvignili frekvenco in se uskladili z želenimi energijami. Opazili bomo tudi spremembe pri dojemanju stvari iz okolice in začeli privlačiti drugačne stvari, ljudi in situacije. S tem ko bomo spremenili dojemanje okolice, se bodo spremenili tudi naši občutki, o katerih vemo, da najmočneje vplivajo na vibracijo energije. Naravnanost te pa je odločilna pri uresničitvi naših želja. »Vilinski simboli nam pomagajo ohranjati osredotočenost in vsi vemo, da čemur namenjamo energijo, tisto raste. Če iščemo rešitev, jo bomo našli. Če se osredotočamo na ljubezen, jo bomo opazili posod. Prav tako bomo nesoglasja našli povsod, če se bomo osredotočali nanje in jih pričakovali.« Z uporabo vilinskih simbolov bomo svoje življenje in sebe napolnili s harmonijo.

Začutili boste, ko jih boste potrebovali

Simbole uporabljamo, ko začutimo, da jih potrebujemo. V nekem obdobju bomo z njimi v stiku vsak dan, ves čas, spet drugič samo v določeni situaciji. Zgodilo se nam bo, da včasih po njih niti ne bomo posegali. »No, jaz imam tetovirano ljubezen in notranji mir, tako da se mi slednje ne more zgoditi. Dobro je, da jih imamo blizu sebe, da jih večkrat pogledamo, se jih dotaknemo, jim namenimo misel in nekajkrat izgovorimo njihovo ime. Lahko jih nosimo na zapestnici ali verižici, lahko uporabljamo informirane parfume, lahko jih narišemo na kamenčke ali na list papirja. Delovali bodo v vsakem primeru, uporabimo pa obliko, ki nam je v danem trenutku najljubša.« Nosimo jih lahko s sabo v žepu, torbici ali denarnici. Ponoči jih lahko položimo pod blazino, saj je telo med spanjem še bolj dovzetno za pretok energij. Vse simbole lahko uporabljamo v različnih situacijah in v različnih kombinacijah. Izbira je stvar občutka in presoje posameznika v danem trenutku. A največji učinek bomo dosegli, če bomo naenkrat uporabljali le en simbol. Tako poskrbimo, da je vsa energija osredotočena na eno področje, kar pomeni hitrejše in boljše delovanje. Zato bodimo pozorni, da naenkrat uporabljamo največ pet različnih vilinskih simbolov in s tem preprečimo, da bi se energije pozornosti preveč razpršile.

.

NAJNOVEJŠE