0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeŽivljenje s 150-kilogramskim medvedom: Spoznajte družino Panteleenko in njihovega "hišnega ljubljenčka"

Življenje s 150-kilogramskim medvedom: Spoznajte družino Panteleenko in njihovega “hišnega ljubljenčka”

MORDA VAS ZANIMA

Družina Panteleenko je izraz hišni ljubljenček ponesla na povsem novo raven. Ko sta Svetlana in Jurij Pantelenko posvojila medvedka Stepana, je bil maldič star komaj 3 mesece. Danes je medved star že 23 let, tehta okrog 150 kilogramov, v višino pa meri več kot dva metra. Kljub svoji zastrašujoči velikosti je Stepan tako udomačen, da se zvečer pogosto stisne k paru in z njima celo gleda televizijo na kavču.

- Oglas -
Ruska družina Svetlana in Jurij Pantelenko sta posvojila zelo velikega medveda Stepana, ko je bil star tri mesece

Medved je znan po svoji ustrežljivi naravi, opazili so ga tudi med zalivanjem rastlin na vrtu. Vendar njegova prehrana še zdaleč ni običajna, saj vsak dan poje kar 25 kilogramov rib, zelenjave in jajc. Obožuje kondenzirano mleko kot priboljšek in je pravi nogometni fanatik, saj uživa v igro z žogo, kar mu pomaga premagati velik apetit.

Nežnega velikana je je par udomačil in je zdaj star 23 let

Svetlana in Jurij Stepana vzgajata že od malih nog in pravita, da je njegova osebnost izjemno nežna. Kljub svoji velikosti ni agresiven in jih še nikoli ni ugriznil. Par uživa na piknikih s Stepanom in ga opazuje, kako uporablja svoje številne talente. Vendar nahraniti Stepana ni lahko in skrbeti morajo, da imajo vedno dovolj kakovostne hrane.

Par pravi, da je Stepan izjemno nežen in uživa v objemu
Zvečer se usede k njima in na kavču gleda televizijo
Najljubša jed velikega medveda je pločevinka kondenziranega mleka, zahvaljujoč sladkosnedu, je pa tudi ribe in zelenjavo
Stephan obožuje igre z žogo
Pomaga tudi na vrtu 🙂
Najraje se posladka z mlekom
.

NAJNOVEJŠE