ReceptiBrez glutenaZeliščni hasselback krompirček

Zeliščni hasselback krompirček

MORDA VAS ZANIMA

Zeliščni hasselback krompirček je zelo enostaven za pripravo ter se kot priloga odlično poda ob marsikateri jedi.

- Oglas -

Krompir olupimo (če je res domač, ga lahko samo dobro operemo in pustimo olupek cel) in operemo. Zarežemo kolobarčke, na dnu pa naj se drži skupaj. Posolimo, premažemo s kokosovo maščobo (malo razpremo in namažemo med zarezami) ter posujemo z začimbami – jaz sem izbrala malo zelene in timijana.

Postavimo v pečico, ogreto na 180 stopinj Celzija, in pečemo od 45 minut do 1 ure. (Štruco postavimo v pečico slabe pol ure za krompirjem.) Na osebo računamo 2 krompirja.

- oglas -
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠI RECEPTI

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×