0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaZeleni nasveti za vašo delavnico

Zeleni nasveti za vašo delavnico

MORDA VAS ZANIMA

Vse več gospodinjstev poskuša danes postati kar se da okolju prijaznejših, Ker pa ta spremeba za mnoge ni hitra in enostavna, poteka ponavadi počasi in v več fazah.

- Oglas -

delavnica
Pri spreminjanju in prilagajanju doma pa mogoče nekateri pozabimo na to, da lahko naredimo okolju bolj prijazno tudi delavnico, saj imamo v njej morda dosti naprav, ki znajo biti energetsko izredno potrošne, čeprav izgledajo na videz majhne in neškodljive. Zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako se temu izogniti:

  • Izklapljajte naprave iz omrežja! Pri tem ne smete pozabiti tudi na tiste brezžične, ali pa si priskrbite univerzalni polnilec in boste tako imeli vedno priklopljeno le eno napravo.
  • Brusilnik uporabljajte na tleh. Tako ne bo ostalo toliko drobnih delcev žagovine v zraku in boste manjkrat sesali ter čistli prah s polic. Najlažje je odpadke enostavno pomesti.
  • Zamenjajte žarnice. Če povečate moč žarnice, ki jo uporabljate, vam ne bo potrebno vsakič prižigati dodatnih luči, da bi bolje videli. Seveda uporabljajte varčne žarnice.
  • Ponovno uporabite tekočino za čiščenje čopičev. Razredčilo, ki smo ga uporabili za čiščenje čopičev po navadi zlijemo stran po prvi uporabi. Vendar pa če bomo pustili tega stati čez noč, potem se bo na dnu naredila usedlina, na vrhu pa bo ostalo čisto razredčilo. Tega lahko nato prelijemo v čisti kozarec in ga ponovno uporabimo.
.

NAJNOVEJŠE