Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaZeleni nasveti za vašo delavnico

Zeleni nasveti za vašo delavnico

MORDA VAS ZANIMA

Vse več gospodinjstev poskuša danes postati kar se da okolju prijaznejših, Ker pa ta spremeba za mnoge ni hitra in enostavna, poteka ponavadi počasi in v več fazah.

- Oglas -


Pri spreminjanju in prilagajanju doma pa mogoče nekateri pozabimo na to, da lahko naredimo okolju bolj prijazno tudi delavnico, saj imamo v njej morda dosti naprav, ki znajo biti energetsko izredno potrošne, čeprav izgledajo na videz majhne in neškodljive. Zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako se temu izogniti:

  • Izklapljajte naprave iz omrežja! Pri tem ne smete pozabiti tudi na tiste brezžične, ali pa si priskrbite univerzalni polnilec in boste tako imeli vedno priklopljeno le eno napravo.
  • Brusilnik uporabljajte na tleh. Tako ne bo ostalo toliko drobnih delcev žagovine v zraku in boste manjkrat sesali ter čistli prah s polic. Najlažje je odpadke enostavno pomesti.
  • Zamenjajte žarnice. Če povečate moč žarnice, ki jo uporabljate, vam ne bo potrebno vsakič prižigati dodatnih luči, da bi bolje videli. Seveda uporabljajte varčne žarnice.
  • Ponovno uporabite tekočino za čiščenje čopičev. Razredčilo, ki smo ga uporabili za čiščenje čopičev po navadi zlijemo stran po prvi uporabi. Vendar pa če bomo pustili tega stati čez noč, potem se bo na dnu naredila usedlina, na vrhu pa bo ostalo čisto razredčilo. Tega lahko nato prelijemo v čisti kozarec in ga ponovno uporabimo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×