fbpx
Domov Dom & energija Varčujte z vodo tudi medtem, ko si umivate zobe

Varčujte z vodo tudi medtem, ko si umivate zobe

Ali tudi vi puščate odprto pipo medtem, ko si ščetkate zobe? Vsi vemo, kako pomembno je varčevanje z vodo, pa naj bo to iz finančnih ali iz okoljevarstvenih razlogov.

Tukaj sta dva predloga za varčevanje:

1)    Prvi predlog je čisto preprost – enostavno zaprite vodo, medtem, ko si ščetkate zobe. Vodo odprite le takrat, ko jo dejansko potrebujete: takrat, ko zmočite ščetko in ko si sperete usta. Če ne verjamete, da med ščetkanjem dejansko porabite veliko vode, enostavno pomislite, koliko steklenic vode bi napolnili v tistih dveh (predpisanih) minutah ščetkanja.

2)    Če pa ste slučajno pravi ‘eko bojevnik’, potem pa bi morda bil za vas primeren tudi naslednji nasvet. Zakaj si ne bi zob umili kar med tuširanjem? Medtem, ko spirate s telesa milo, šampon, … lahko lahko v miru ščetkate iz izperete tudi zobe. Prihranili boste pri času ter vačevali z vodo obenem.

- Oglas -

Najnovejše

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×