0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaUmijte si lase s pivom

Umijte si lase s pivom

MORDA VAS ZANIMA

Če ste se ob naslovu zgrozili ob misli na to, da bi si na svoje lase zlili pivo, vedite, da niste edini. Reakcija je povsem normalna, večini ljudi se misel na tovrstno početje upira, vendar za takšno umivanje las obstaja zelo dober razlog.

- Oglas -

Umivanje las s pivom

Ječemen in hmelj v pivu sta bogata z beljakovinami in vitamini B skupine, ki pomagajo negovati zdrave lase in obnovijo poškodovane lase, povečajo volumen las, kodrolaskam pa naredijo lepše in mehkejše kodre. Poleg tega pa naravni sladkorji pomagajo povrhnjici do lepšega in naravnega sijaja, leska in voljnosti vaši las.

Verjetno se vsi sprašujete, kakšen vonj bodo imeli vaši lasje, zato naj najprej poudarimo, da ne boste smrdeli, kot da ste se ravno vrnili iz kakšne zabave. Piva se, ko se bo posušilo, tako rekoč ne bo več zaznalo. Je pa res, da so določeni tipi las bolj dovzetni za vonjave. Tudi po umivanju s šamponom nekaterim ljudem dišijo bolj, drugim pa manj.

- Oglas -

Kako se tega lotimo?

Ko si lase operete in narahlo osušite, si na lase (ne pa tudi na lasišče) nanesite pivo in pustite, da se lasje sami posušijo ali pa si jih posušite s sušilnikom. Lasišču se ob nanašanju piva izogibajte, saj bi neprijeten vonj piva lahko prišel iz lasišča, iz suhih las pa ne.

Lasje bodo po tem tretmaju lepši, bolj sijoči in voljni, tako da boste postopek zagotovo še ponovili.

.

NAJNOVEJŠE