0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaTri naravna sredstva proti izpuščajem po britju

Tri naravna sredstva proti izpuščajem po britju

MORDA VAS ZANIMA

Britje je poleg laserja še vedno najboljši način za odstranitev dlak, vendar pa se po britju na koži včasih pojavijo izpuščaji. Koža je razdražena in pordela še nekaj dni, tudi na videz ni nič kaj privlačna.

- Oglas -

Če imate omenjeno težavo, poskusite s katerim od naštetih naravnih sredstev, morda je prav med njimi tisto, ki je za vas in vašo kožo najbolj primerno.

Britje in izpuščaji

Aloja

Gre za eno najboljših naravnih sredstev proti razdraženi ali opečeni koži. Če jo imate doma, odtrgajte list aloje in iz njega iztisnite sok oziroma gel ter ga nanesite na prizadeto mesto. Tudi kreme, ki vsebujejo alojo, delujejo blagodejno, vendar je svež alojin sok ali pa 100-procentni alojin gel še vedno najboljša izbira.

- Oglas -

Kumare

Tudi kumare blagodejno delujejo na kožo, kadar imamo z njo težave. Kumaro olupite in jo naribajte, nato pa jo položite na prizadeto mesto. Pustite delovati dvajset minut, postopek pa ponovite trikrat na dan.

Ognjič

Kreme, ki vsebujejo izvleček ognjiča, se že dolgo uporabljajo za zdravljenje obolele kože. Kremo večkrat na dan nanesite na kožo in stanje se bo izboljšalo. Ognjičevo kremo lahko kupite v lekarni ali pa jo napravite kar sami doma.

.

NAJNOVEJŠE