0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeTo je razlog, da Terri Irwin po smrti moža Steva ni iskala...

To je razlog, da Terri Irwin po smrti moža Steva ni iskala nove ljubezni

MORDA VAS ZANIMA

Ko se poročimo, sta dve od najbolj znanih zaobljub, da bosta “skupaj v dobrem in slabem” ter “dokler naju smrt ne loči”, česar pa se, posebej v sodobnem svetu, vedno manj parov, poročenih ali ne, drži.

- Oglas -

Vseeno pa je ena izmed težjih obdobij, s katerimi se slej ko prej soočimo v življenju, izguba nekoga, za kogar smo mislili, da bo naš partner za vedno. Prilagajanje na življenje brez njih ob naši strani je lahko težko in pri marsikomu se žalovanje lahko razteza preko večletnega obdobja.

Osebe, ki so izgubile partnerja, se morajo tudi odločiti, ali bodo nadaljevali smi oziroma sami z otroci, če jih imajo ali še niso samostojni, ali bodo zopet hodili na zmenke in poskušali najto novo ljubezen v življenu. S takšno dilemo so se soočali tudi v po vsem svetu znani družini Irwin, ko jih je leta 2006 nenadoma zapustil oče Steve Irwin, avstralski naravovarstvenik, televizijski voditelj in ljubitelj divjih živali, najbolj znan po svoji televizijski seriji “Lovec na krokodile” (“The Crocodile Hunter”).

Ko je Steve Irwin umrl, je za seboj pustil ženo in dva otroka. Njegova družina resnično ljubi življenje, živali in naravo, kar nenehno kažejo s svojimi dejanji.

- Oglas -

Terri Irwin se je tudi znašla v zelo težki situaciji, ko so pred nekaj leti prišle na dan govorice, da se dobiva z Russellom Crowejem. Sama pravi, da nikoli nista hodila in da je Russell super človek, a žal le dragi prijatelj.

V enem izmed intervjujev je Terri razkrila, zakaj po smrti Steva ni bila zainteresirana za zmenke.

“Odkar smo izgubili Steva, nisem hodila z nikomer, preprosto zato, ker še vedno čutim povezavo s Stevom. Veste, ko se spomnim na najino na poroko, ko sva si dala zaobljubi in si rekla ‘skupaj bova, dokler naju smrt ne loči’, resnično mislim, da se ne bi nikoli poročila, če ne bi srečala Steva.”

“In on je zame zelo poseben in še vedno ostaja. In imam čudovite otroke in veliko čudovitega dela za ohranjanje narave. Pogrešam Steva, a nisem osamljena oseba.”

- Oglas -

Tudi njena hči Bindi je tudi podprla mamo in povedala, da si želi le, da bi bila srečna. Rekla je, da ko enkrat najdeš svojo sorodno dušo, resnično ne želiš druge osebe.

NAJNOVEJŠE