0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroTa 3 astrološka znamenja je dobro imeti med prijatelji

Ta 3 astrološka znamenja je dobro imeti med prijatelji

MORDA VAS ZANIMA

Ohranjanje prijateljstev ni preprosta naloga. Zahteva iskreno komunikacijo, kompatibilnost temeljnih vrednot, pripravljenost priskočiti na pomoč v težkih obdobjih, podporo pri zasledovanju pomembnih ciljev in še mnogo več. Prav količina časa in energije, ki ju vlagamo v odnos, pogosto vzpostavi razliko med znanci in resničnimi prijatelji.

- Oglas -

Dobrega prijatelja lahko sicer najdete med predstavniki vseh astroloških znamenj, vendar so nekatera znamenja kljub temu znana po tem, da se posebno dobro znajdejo v vlogi prijatelja. Če imate med prijatelji te ljudi, ste lahko srečni, saj gre običajno za izvrstne prijatelje, ki vas ne bodo zapustili v stiski. Prijateljstva s temi astrološkimi znamenji se nemalokrat ohranijo vse življenje, saj gre za ljudi, ki jim prijatelji pomenijo ogromno, posledično pa se jim ni težko potruditi za to, da vas obdržijo v svojem življenju.

Rak

Raki so običajno več kot samo prijatelji: ljudje, ki prijateljujejo z njimi, jih pogosto dojemajo kot del družine, kar je skladno s tem, kako raki dojemajo svoje prijatelje. Predstavniki tega astrološkega znamenja običajno nimajo veliko prijateljev, vendar so si s tistimi, ki si zaslužijo ta naziv, pogosto zelo blizu – včasih celo bližje kot s svojo družino. To ne pomeni, da se z raki ni mogoče spreti. Prav zaradi izjemne bližine in povezanosti so občasni spori neizogibni, podobno kot med sorojenci. Vendar običajno ne gre za resnejše prepire. Če vaju nekaj moti, lahko to hitro ubesedita, zato ni nevarnosti za resnejše zamere, ki so običajno povezane prav s pretirano vljudnostjo, ki ne dopušča prave intimnosti.

Raki bodo ob vas med vsemi pomembnimi prelomnicami v vašem življenju. Ko boste srečni, se bodo veselili skupaj z vami, ko vam bo težko, pa vam bodo ponudili roko in vam pomagali iz najhujše stiske. Raka lahko pokličete, tudi če se znajdete v težavah, ki ste jih (deloma) povzročili sami. Raki namreč redko obsojajo, saj razumejo, da ni nihče popoln.

- Oglas -

Tehtnica

Tehtnice se odlično znajdejo v vlogi gostitelja. Vedno poskrbijo za to, da se vsi zabavajo, tudi če to pomeni, da morajo ves večer garati. Tako ni presenetljivo, da veljajo tudi tehtnice za odlične prijatelje. Gre za ljudi, ki ne bodo nikoli pozabili na vaš rojstni dan. Še več: tehtnice bodo na to opomnile tudi druge prijatelje iz vašega kroga in poskrbele za prijetno presenečenje.

Tudi nasploh gre za ljudi, ki veliko pozornosti posvečajo detajlom. Tako lahko tehtnice same opazijo, ko niste najbolje, tudi če poskušate to skriti. Na vaše težave vam lahko pomagajo pogledati z različnih perspektiv. Težava, ki se je zdela pred pogovorom s tehtnico nerešljiva, lahko postane tako hitro precej lažje obvladljiva.

Strelec

Strelci so običajno zelo zabavni in polni življenja. Vedno imajo zanimive ideje, zato vam ni v njihovi družbi nikoli dolgčas. Toda to je le eden od razlogov, zaradi katerih je strelce dobro imeti med prijatelji. Predstavniki tega astrološkega znamenja so med prijatelji pogosto zelo priljubljeni zato, ker ne okolišijo. Vedno vam neposredno povedo, kaj si v resnici mislijo. Če menijo, da vam lahko to pomaga, vas brez težav soočijo z neprijetnimi dejstvi.

To vas lahko sicer najprej razjezi, vendar nato hitro ugotovite, da ste v resnici potrebovali prav odkrit, neposreden odziv. Pravi prijatelj ni tisti, ki nas nenehno hvali, ampak oseba, ki se ne boji podati konstruktivne kritike, ki nam lahko dolgoročno precej bolj koristi. V družbi strelcev vam tako ni treba skrbeti glede morebitnih potlačenih zamer, ki bi lahko nenadoma izbruhnile na plan.

- Oglas -

Preberite tudi: To so astro znamenja, ki težko sklepajo prijateljstva

.

NAJNOVEJŠE