Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiSuzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

Suzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

MORDA VAS ZANIMA

Nedavno preminuli Patrick Swayze je bil priznan igralec, pevec in plesalec. Svoj boj z rakom je bil več kot 18 mesecev, in je verjel da bo zmagal.

- Oglas -

Smrt Patricka je Suzanne Somers komentirala z naslednjimi besedami:
“Vzeli so telo lepega človeka in ga praktično napolnili s strupi. Zakaj ga niso raje ozdravili na naraven način in tako preprečili nabirajne strupov v njegovem telesu?“

Suzanne, ki je tudi pred časom bila svoj boj z rakom na dojki, je bila na slabem glasu, ker je prakticirala alternativno medicino, s katero bi naj šla do ekstrema.

Stvar pa postane rahlo kontroverzna, ko se vprašamo, od kod Somersovi podatki o tem, na kakšen način se je Swayze sploh zdravil.
Seveda je verjetno na stvar gledala z empatičnega vidika, saj je sama prestala podoben boj z boleznijo, kot Patrick, vendar pa je za veliko ljudi, posebej zdravnikov neetično, da zvezdniki promovirajo (nepreverjeno) alternativno medicino.

Poleg tega pa je bila to seveda tudi dobra reklama za njeno nedavno izdano knjigo “Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer – And How to Prevent Getting It In the First Place“.

Prejšnji članekThe Canary Project
Naslednji članekNe uporabljajte pihalnikov listja

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×