DomovRubrikeZanimivostiSuzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

Suzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

Nedavno preminuli Patrick Swayze je bil priznan igralec, pevec in plesalec. Svoj boj z rakom je bil več kot 18 mesecev, in je verjel da bo zmagal.

- Oglas -

Smrt Patricka je Suzanne Somers komentirala z naslednjimi besedami:
“Vzeli so telo lepega človeka in ga praktično napolnili s strupi. Zakaj ga niso raje ozdravili na naraven način in tako preprečili nabirajne strupov v njegovem telesu?“

Suzanne, ki je tudi pred časom bila svoj boj z rakom na dojki, je bila na slabem glasu, ker je prakticirala alternativno medicino, s katero bi naj šla do ekstrema.

Stvar pa postane rahlo kontroverzna, ko se vprašamo, od kod Somersovi podatki o tem, na kakšen način se je Swayze sploh zdravil.
Seveda je verjetno na stvar gledala z empatičnega vidika, saj je sama prestala podoben boj z boleznijo, kot Patrick, vendar pa je za veliko ljudi, posebej zdravnikov neetično, da zvezdniki promovirajo (nepreverjeno) alternativno medicino.

- Oglas -

Poleg tega pa je bila to seveda tudi dobra reklama za njeno nedavno izdano knjigo “Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer – And How to Prevent Getting It In the First Place“.

- Oglas -
Prejšnji članekThe Canary Project
Naslednji članekNe uporabljajte pihalnikov listja
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×