[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiSuzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

Suzanne Somers krivi za smrt Patricka Swayzeja kemoterapijo

MORDA VAS ZANIMA

Nedavno preminuli Patrick Swayze je bil priznan igralec, pevec in plesalec. Svoj boj z rakom je bil več kot 18 mesecev, in je verjel da bo zmagal.

- Oglas -

Smrt Patricka je Suzanne Somers komentirala z naslednjimi besedami:
“Vzeli so telo lepega človeka in ga praktično napolnili s strupi. Zakaj ga niso raje ozdravili na naraven način in tako preprečili nabirajne strupov v njegovem telesu?“

Suzanne, ki je tudi pred časom bila svoj boj z rakom na dojki, je bila na slabem glasu, ker je prakticirala alternativno medicino, s katero bi naj šla do ekstrema.

Stvar pa postane rahlo kontroverzna, ko se vprašamo, od kod Somersovi podatki o tem, na kakšen način se je Swayze sploh zdravil.
Seveda je verjetno na stvar gledala z empatičnega vidika, saj je sama prestala podoben boj z boleznijo, kot Patrick, vendar pa je za veliko ljudi, posebej zdravnikov neetično, da zvezdniki promovirajo (nepreverjeno) alternativno medicino.

Poleg tega pa je bila to seveda tudi dobra reklama za njeno nedavno izdano knjigo “Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer – And How to Prevent Getting It In the First Place“.

Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×