Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaSuper hladilnik

Super hladilnik

MORDA VAS ZANIMA

Predstavili so novi koncept hladilnika, ki ne porablja električne energije, ampak uporablja snov podobno gelu, ki je brez vonja, s pomočjo katere ohranja hrano svežo.

- Oglas -

Hladilnik Bio Robot Refrigerator je oblikoval Yuriy Dimitriev, ki je trenutno polfinalist pri Electorluxovem natečaju. Bio Robot v osnovi nima motorja, kompresorja in ostalih standardnih električnih komponent, namesti tega je napolnjen z zelenim biopolimernim gelom.

Hrano, ki jo želimo ohraniti enostavno potisnemo v ta gel, ki celoten proizvod objame, s čimer ustvari hrano zavaruje pred zunanjimi vplivi in loči en proizvod od drugega.

Oblikovalec je povedal, da so prednosti takšnega hladilnika naslednje: tiho delovanje, brez elektrike, hladilnik je štirikrat manjši od navadnega, odsotnost neprijetnih vonjav, horizontalna ali vertikalna postavitev proizvodov, …

Prejšnji članekPoletni ledeni čaj
Naslednji članekKaj je ekologija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×