Dom & energijaSuper hladilnik

Super hladilnik

MORDA VAS ZANIMA

Predstavili so novi koncept hladilnika, ki ne porablja električne energije, ampak uporablja snov podobno gelu, ki je brez vonja, s pomočjo katere ohranja hrano svežo.

- Oglas -

Hladilnik Bio Robot Refrigerator je oblikoval Yuriy Dimitriev, ki je trenutno polfinalist pri Electorluxovem natečaju. Bio Robot v osnovi nima motorja, kompresorja in ostalih standardnih električnih komponent, namesti tega je napolnjen z zelenim biopolimernim gelom.

Hrano, ki jo želimo ohraniti enostavno potisnemo v ta gel, ki celoten proizvod objame, s čimer ustvari hrano zavaruje pred zunanjimi vplivi in loči en proizvod od drugega.

Oblikovalec je povedal, da so prednosti takšnega hladilnika naslednje: tiho delovanje, brez elektrike, hladilnik je štirikrat manjši od navadnega, odsotnost neprijetnih vonjav, horizontalna ali vertikalna postavitev proizvodov, …

Prejšnji članekPoletni ledeni čaj
Naslednji članekKaj je ekologija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×