Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Dom & energijaSuper hladilnik

Super hladilnik

MORDA VAS ZANIMA

Predstavili so novi koncept hladilnika, ki ne porablja električne energije, ampak uporablja snov podobno gelu, ki je brez vonja, s pomočjo katere ohranja hrano svežo.

- Oglas -

Hladilnik Bio Robot Refrigerator je oblikoval Yuriy Dimitriev, ki je trenutno polfinalist pri Electorluxovem natečaju. Bio Robot v osnovi nima motorja, kompresorja in ostalih standardnih električnih komponent, namesti tega je napolnjen z zelenim biopolimernim gelom.

Hrano, ki jo želimo ohraniti enostavno potisnemo v ta gel, ki celoten proizvod objame, s čimer ustvari hrano zavaruje pred zunanjimi vplivi in loči en proizvod od drugega.

Oblikovalec je povedal, da so prednosti takšnega hladilnika naslednje: tiho delovanje, brez elektrike, hladilnik je štirikrat manjši od navadnega, odsotnost neprijetnih vonjav, horizontalna ali vertikalna postavitev proizvodov, …

Prejšnji članekPoletni ledeni čaj
Naslednji članekKaj je ekologija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×