To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Zdravje & prehranaŠpanska juha

Španska juha

MORDA VAS ZANIMA

Španska juha je okusna juha, ki jo pripravimo iz že narejene iz goveje juhe, kateri dodamo žemlje, rdečo papriko, kislo smetano, nekaj majarona in pa začimbe. Kot vemo Španci dajo veliko na okus, zato če ste ljubitelji španske hrane vam bo tale juha zagotovo teknila.

- Oglas -

Španska juhaSestavine:

  • 2 l goveje juhe ali juhe iz goveje kocke
  • 3 žemlje
  • 10 dag masla
  • ½ žličke sladke mlete rdeče paprike
  • sol
  • poper
  • malo majarona
  • ½ – 1 kisla smetana

Govejo juho skuhamo. Žemlje narežemo na male kocke in jih pražimo na maslu, da postanejo rahlo rjave, dodatno mleto papriko premešamo ter zalijemo z vrelo juho. Juho gladko razmešamo ter dodamo še malo majarona. Juho pustimo vreti še 10 minut. Na koncu jo legiramo z kislo smetano. Po želji lahko dodamo malo belega vina in peteršilj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×