Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaŠpanska juha

Španska juha

MORDA VAS ZANIMA

Španska juha je okusna juha, ki jo pripravimo iz že narejene iz goveje juhe, kateri dodamo žemlje, rdečo papriko, kislo smetano, nekaj majarona in pa začimbe. Kot vemo Španci dajo veliko na okus, zato če ste ljubitelji španske hrane vam bo tale juha zagotovo teknila.

- Oglas -

Španska juhaSestavine:

  • 2 l goveje juhe ali juhe iz goveje kocke
  • 3 žemlje
  • 10 dag masla
  • ½ žličke sladke mlete rdeče paprike
  • sol
  • poper
  • malo majarona
  • ½ – 1 kisla smetana

Govejo juho skuhamo. Žemlje narežemo na male kocke in jih pražimo na maslu, da postanejo rahlo rjave, dodatno mleto papriko premešamo ter zalijemo z vrelo juho. Juho gladko razmešamo ter dodamo še malo majarona. Juho pustimo vreti še 10 minut. Na koncu jo legiramo z kislo smetano. Po želji lahko dodamo malo belega vina in peteršilj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×