Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
Zdravje & prehranaSpalnica naj bo brez nepotrebnih elektronskih naprav

Spalnica naj bo brez nepotrebnih elektronskih naprav

MORDA VAS ZANIMA

V moderni spalnici verjetno najdemo omaro, predalnik, knjižne police ter seveda posteljo. Kaj pa ostale stvari, ki se pogosto nahajajo v vaši spalnici? Morda televizija, budilka, mobilni telefon, in razne ostale napeljave ter omrežja?

- Oglas -

Marsikatera spalnica je polna elektronskih naprav in sevanja, seveda pa nam ni potrebno posebej pudarjati da to nikakor ni dobro za zdravje. Zato je bolje, da vse te naprave pred spanjem izklopite iz električnega omrežja, ali  jih sploh ne vklapljajte, če jih ne potrebujete.


Ko zaprete oči, ob enem ‘izklopite’ vaše telo od dneva in mu daste priložnost, da se spočije in ponovno napolni z energijo. Dejstvo pa je, da zunanji dejavniki zelo vplivajo na vaše telo in na to, koliko si dejansko sploh lahko odpočije, če pa se skozenj vso noč pretakajo razna sevanja in magnetna polja?

Naslednjič, ko se boste ulegli v posteljo in zaprli oči dobro prisluhnite in verjemite, da če imate v sobi električno napravo priklopljeno v omrežje, boste to slišali. Zato jo izklopite in dajte telesu priložnost, da se napolni z pozitivno energijo, saj jo boste potrebovali.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×