0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaSpalnica naj bo brez nepotrebnih elektronskih naprav

Spalnica naj bo brez nepotrebnih elektronskih naprav

MORDA VAS ZANIMA

V moderni spalnici verjetno najdemo omaro, predalnik, knjižne police ter seveda posteljo. Kaj pa ostale stvari, ki se pogosto nahajajo v vaši spalnici? Morda televizija, budilka, mobilni telefon, in razne ostale napeljave ter omrežja?

- Oglas -

Marsikatera spalnica je polna elektronskih naprav in sevanja, seveda pa nam ni potrebno posebej pudarjati da to nikakor ni dobro za zdravje. Zato je bolje, da vse te naprave pred spanjem izklopite iz električnega omrežja, ali  jih sploh ne vklapljajte, če jih ne potrebujete.

spalnica
Ko zaprete oči, ob enem ‘izklopite’ vaše telo od dneva in mu daste priložnost, da se spočije in ponovno napolni z energijo. Dejstvo pa je, da zunanji dejavniki zelo vplivajo na vaše telo in na to, koliko si dejansko sploh lahko odpočije, če pa se skozenj vso noč pretakajo razna sevanja in magnetna polja?

Naslednjič, ko se boste ulegli v posteljo in zaprli oči dobro prisluhnite in verjemite, da če imate v sobi električno napravo priklopljeno v omrežje, boste to slišali. Zato jo izklopite in dajte telesu priložnost, da se napolni z pozitivno energijo, saj jo boste potrebovali.

.

NAJNOVEJŠE