Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaPripravite vaša vrata na zimo

Pripravite vaša vrata na zimo

MORDA VAS ZANIMA

Kmalu bo na vrata potrkala zima, zato se je potrebno pripraviti že sedaj. Mnogokrat se zgodi, da čeprav imate ves čas vklopljeno ogrevanje, je v prostoru še vedno hladno. Razlog za to pa so lahko vaša vrata.

- Oglas -

Če nimate dobro izoliranih vrat, ali pa ta ne tesnijo dobro, je ‘prva pomoč’ lahko taka, da zvijete brisačo, jo enostavno položite pred oziroma pod vrata ali okna. S tem boste preprečili mrzlemu zraku, da bi uhajal v prostor in topel zrak uhajal iz prostora.

Včasih so omenjen način uporabljali zelo pogosto, potem pa je prešel iz mode, saj so današnji modeli vrat veliko bolj izolirani, vendar pa lahko že s to prepresto rešitvijo znižamo porabo energije za kar 5 – 30%! Najboljše pri tem pa je, da so te ‘kače’ pod vrati, čisto preprosta stvar, ki jo lahko naredite sami doma, ali pa odštejete par evrov in kupite malo bolj moderno različico v trgovini.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×