Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaSo vaše borbončice ženskega ali moškega spola?

So vaše borbončice ženskega ali moškega spola?

MORDA VAS ZANIMA

Nekateri znanstveniki verjamejo, da je ločevanje hrane med moško in žensko stvar biologije. Ženskam naj bi namreč bolj ugajal sladek okus, moški pa bolj grenka hrana. Spet drugi pa pravijo, da igrajo veliko vlogo pri izboru hrane hormoni in dokazilo za to naj bi bil pred menstrualni sindrom.
To očitno izkoriščajo tudi razne reklame in oglasi, ki očitno strogo ločujejo med spoloma. Reklame za čokolado po navadi tako prikazujejo ženske, medtem ko reklame za meso ali pečenje po navadi prikazujejo moške.
Spet drugi avtorji trdijo, da je razlikovanje hrane med spoloma stvar ameriških navad, saj drugje po svetu to ni tako opazno.
Resnica je takšna, da trdnega dokaza za to kaj je moška ali kaj je ženska hrana ni. Vsakdo ima svoj lasten okus in ve kaj ima rad in česa ne mara. Odvisen je tudi od navad in pa zemljepisne lokacije, pa še bi lahko naštevali. Zato se ne počutite neugodno, če vam bo kdo kdaj rekel, da jeste kot moški, ali pa da imate ženski okus. Imate pač svoj okus.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×