0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaSestavine javorjevega sirupa pomagajo proti diabetesu in raku

Sestavine javorjevega sirupa pomagajo proti diabetesu in raku

MORDA VAS ZANIMA

Začnite uporabljati naravna sladila, kamor spada tudi javorjev sirup, saj so le-ta tudi če ste zdravi veliko boljša za vas. Na zdravje moramo misliti tudi preden zbolimo, ne samo po tem.

- Oglas -

Javorjev sirup
Zadnje raziskave, ki so jih predstavili na konferenci American Chemical Society kažejo na izjemne učinke, ki jih ima javorjev sirup na zdravje. Pomaga tudi zdraviti diabetes in zavira napredovanje ali celo nastanek raka.

Zakaj je javorjev sirup bolj zrava izbira sladila?

Javorjev sirup vsebuje 20 unikatnih zdravilnih sestavin, 13 od teh so odkrili šele lansko leto v obširnejših raziskavah, 5 od teh sestavin pa so odkrili prvič kjerkoli v naravi, kar potrjuje, da je narava še vedno najboljši kemik in zdravitelj.

Nekatere zdravilne učinkovine so med drugim antioksidanti in protivnetne, in kažejo dobre rezultate za boj proti bakterijskim boleznim, raku in diabetesu.

- Oglas -

Javorjev sirup je že dolgo znan po veliki vsebnosti vitaminov in mineralov, sedaj pa je jasno, da to naravno sladilo vsebuje še veliko več sestavin, ki bodo morda ključnega pomena v prihodnosti in nadaljnih raziskavah.

Ena izmed novo odkritih snovi je kubekol (Quebecol), ki se nahaja v drevesnem soku javorjev in ima do sedaj v naravi še nevideno kemično strukturo.

Ugotovili so tudi, da nekatere antioksidativne fenolne spojine v javorjevem sirupu zadržujejo določene encime, ki pripomorejo k razvoju diabetesa tipa 2.

.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE