Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaRobidov džem za palačinke

Robidov džem za palačinke

MORDA VAS ZANIMA

Poleg zdravilnih pripravkov, lahko iz robidnic pripravimo tudi nekaj za slajše življenje.

- Oglas -

Robidov džem

Sestavine:

  • 2,75 kg robidnic,
  • 1 limona,
  • 2,75 kg pogretega sladkorja

Priprava:
Robidnice operemo, preberemo,osušimo in damo v posodo. Na njih stisnemo sok ene limone ter počasi kuhamo na zmernem ognju, dokler se iz njih ne začne izločati sok. Vsebino zavremo, nato znižamo temperaturo in kuhamo še 15–20 minut. Dodamo pogreti sladkor ter mešamo toliko časa, da se raztopi. Potem povišamo temperaturo, da zmes na hitro zavre. Kuhamo še 4–6 minut, da se vsebina zgosti.
Shranimo ga v pogrete steklene kozarce, ki jih dobro zapremo in pokrijemo, da se počasi ohladijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×