Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
DomovRubrikeOglasiRevija Bodi eko, Maj 2021

Revija Bodi eko, Maj 2021

Verjamemo, da konec aprila pomeni tudi konec muhastega vremena in začetek lepših, prijetnejših dni. Maj, poimenovan po rimski boginji pomladi in rodovitnosti, velja za enega najlepših mesecev, ki zna postreči tako z jutranjo svežino kot s popoldansko pripeko. To je čas, ko nam narava pripravi pravi spektakel ozelenitve in cvetenja, vse bolj bujni gozdovi in travniki pa vabijo v svoje mirno zavetje.

Tudi v tokratni številki boste našli mnoge napotke, recepte in nasvete za razstrupljanje telesa, hormonsko in splošno zdravje ter dobro počutje, s katerimi boste zasijali. Ker 20. maja praznujemo svetovni dan čebel, smo na obisku pri čebelarki Ani Novak iz Radeč pobliže spoznali te drobne in marljive žuželke. Vrata svoje domačije nam je široko razprla Ivanka Janika Kržič, s katero smo poklepetali o konjih in njihovih neverjetnih, skoraj čudežnih močeh, s prehransko svetovalko Špelo Vehar pa smo razbili nekaj mitov, prilepljenih na ogljikove hidrate.

V prilogi Zdravje + lahko tokrat preverite, kako se rešiti bolečin, napetosti in krčev v mišicah, preberete, zakaj je zgodnje prepoznavanje hipertenzije izjemnega pomena, ter se prepričate, da bleščeče bela nikakor ni ne naravna, ne zdrava barva zob. Seveda nismo pozabili niti na zdrave recepte! S pomočjo enostavnih receptov, ki smo jih tokrat pripravili za vas, boste zlahka pričarali pisane in slastne spomladanske dobrote.

Naj bo to mesec, ko zacvetite tudi vi, naj vam prinese zdravja in novega upanja!

V težkih časih, v katerih smo se znašli, nam sodelovanje in podpora naših bralcev pomeni zelo veliko, zato vse, ki na našo revijo še niste naročeni, vabimo, da nas pokličete na 01 292 72 53 ali izpolnite spletno naročilnico. Tokrat smo za vse nove naročnike pripravili še posebno zanimiva in uporabna darilca.


Kaj vse boste našli v majski izdaji

 • Temelji razstrupljanja telesa in uma
 • Žensko hormonsko zdravje
 • Več moči za manj alergij
 • Resetirajte svoj bioritem in izgubite odvečne kilograme
 • Vadba za mamice z vozički
 • Ana iz Radeč začela resno čebelariti ob prejemu poročnega darila – panja
 • Ivanka Janika Kržič: »Delo s konji je osebna rast!« 
 • Špela Vehar: »Celotno naše telo je narejeno, da ljubi hrano, bogato z ogljikovimi hidrati.«
 • Leonardo DiCaprio: »Čas je, da se zbudimo in začnemo ukrepati!«
 • Zelišča, ki blažijo alergije
 • Zakaj in katero mikrozelenje lahko gojimo tudi zdaj, ko se začenja vrtnarska sezona
 • Poustvarite naravno okolje svojih rastlin
 • Bolečine v mišicah: vsaka bolečina je opozorilo
 • Kronične bolezni: hipertenzija
 • Naravna barva zob je odraz originalnosti posameznika
 • Zdravi majski recepti
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×