Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
DomovRevija Bodi ekoRevija Bodi eko, junij 2021

Revija Bodi eko, junij 2021

Junij je mesec, ko z eno nogo že vstopamo v najtoplejši del leta, v zraku pa se vonj poletja meša z vonjem iztekajoče se pomladi. Na bujnih travnikih brenči od čebel in ostalih živalic, med ljudmi vseh starosti pa brenči od veselega pričakovanja počitnic in dopustov.

Za vas smo pripravili zanimive, koristne in tudi nekoliko poletno obarvane vsebine. Pogovarjali smo se z Marto Perčič, ki nam je predstavila mnoge zanimivosti iz sveta joge, in spoznali Adama Šerca, odličnega kuharja, poznavalca čilija in drugih zanimivih rastlin ter ljubitelja vsega živega. Oba sta nam zaupala nekaj pomembnih življenjskih naukov, ki jih na naslednjih straneh delimo tudi z vami. O naši dolžnosti do narave smo povprašali tudi dr. Uršo Koce, ki se v okviru Društva za opazovanje in proučevanje ptic bori za lepšo prihodnost – ptic, narave in ljudi.

Skrb za zdravje je pomembna v vseh letnih časih, tokrat smo se posvetili vnetju sečil, kroničnemu vnetju mehurja in intimnemu zdravju žensk, poiskali naravno pomoč za uravnavanje krvnega sladkorja in krvnega tlaka ter razbili nekaj mitov o protezah. Prilogo Zdravi recepti smo napolnili z enostavnimi, zdravimi in okusnimi idejami za piknik, vrtnarili smo z Mišo Pušenjak in raziskali, od kod prihaja paradižnik, eden najbolj priljubljenih poletnih sadežev.

Za vse našteto in še več zanimivih prispevkov pa le zavihajte rokave in se lotite branja! 

Naj bo to mesec, ko zacvetite tudi vi, naj vam prinese zdravja in novega upanja!

V težkih časih, v katerih smo se znašli, nam sodelovanje in podpora naših bralcev pomeni zelo veliko, zato vse, ki na našo revijo še niste naročeni, vabimo, da nas pokličete na 01 292 72 53 ali izpolnite spletno naročilnico. Tokrat smo za vse nove naročnike pripravili še posebno zanimiva in uporabna darilca.


- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×