Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.
DomovRevija Bodi ekoRevija Bodi eko, junij 2021

Revija Bodi eko, junij 2021

Junij je mesec, ko z eno nogo že vstopamo v najtoplejši del leta, v zraku pa se vonj poletja meša z vonjem iztekajoče se pomladi. Na bujnih travnikih brenči od čebel in ostalih živalic, med ljudmi vseh starosti pa brenči od veselega pričakovanja počitnic in dopustov.

Za vas smo pripravili zanimive, koristne in tudi nekoliko poletno obarvane vsebine. Pogovarjali smo se z Marto Perčič, ki nam je predstavila mnoge zanimivosti iz sveta joge, in spoznali Adama Šerca, odličnega kuharja, poznavalca čilija in drugih zanimivih rastlin ter ljubitelja vsega živega. Oba sta nam zaupala nekaj pomembnih življenjskih naukov, ki jih na naslednjih straneh delimo tudi z vami. O naši dolžnosti do narave smo povprašali tudi dr. Uršo Koce, ki se v okviru Društva za opazovanje in proučevanje ptic bori za lepšo prihodnost – ptic, narave in ljudi.

Skrb za zdravje je pomembna v vseh letnih časih, tokrat smo se posvetili vnetju sečil, kroničnemu vnetju mehurja in intimnemu zdravju žensk, poiskali naravno pomoč za uravnavanje krvnega sladkorja in krvnega tlaka ter razbili nekaj mitov o protezah. Prilogo Zdravi recepti smo napolnili z enostavnimi, zdravimi in okusnimi idejami za piknik, vrtnarili smo z Mišo Pušenjak in raziskali, od kod prihaja paradižnik, eden najbolj priljubljenih poletnih sadežev.

Za vse našteto in še več zanimivih prispevkov pa le zavihajte rokave in se lotite branja! 

Naj bo to mesec, ko zacvetite tudi vi, naj vam prinese zdravja in novega upanja!

V težkih časih, v katerih smo se znašli, nam sodelovanje in podpora naših bralcev pomeni zelo veliko, zato vse, ki na našo revijo še niste naročeni, vabimo, da nas pokličete na 01 292 72 53 ali izpolnite spletno naročilnico. Tokrat smo za vse nove naročnike pripravili še posebno zanimiva in uporabna darilca.


- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×