Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
DomovRubrikeOglasiRevija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Letos smo že precej zgodaj zakorakali v vroče poletje, kar precej se vas je tudi že odpravilo na dopust. Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti? Do konca avgusta revijo najdete tudi na hrvaški obali!

V reviji boste našli popolno domačo lekarno, ki vam bo v pomoč pri marsikateri poletni tegobi. Prav tako smo pripravili SOS domače poletne recepte za težave s kožo (opekline, sončenje, piki insektov, …)

S Tomom Križnarjem smo spregovorili, kako so se v zadnjih desetletjih spremenila potovanja in kako je masovni turizem spremenil naše dojemanje kultur in krajev, v katere potujemo.

V članku “Zdravo vitkanje” boste izdeveli, kako se lotiti učinkovite izgube odvečnih kilogramov s pomočjo naravnih pristopov in ajurvede

Izvedeli boste tudi, kako lahko z barvami spremenimo svoje razpoloženje, kako si pomagamo pri estrogenski dominanci ter kakšne možnosti so nam na voljo pri obnovi zobnih kron.

Ženske v srednjih letih se boste razveselile ajurvedskih nasvetov za lažji oziroma mehkejši prehod v menopavzo. Naš zeliščar pa vam bo predstavil, kako si lahko uredimo zeliščni vrt v malem in pripravil nekaj nepogrešljivih receptov za domače pripravke.

V poletni izdaji boste našli tudi recepte za okusne domače pice, ki so še posebej priljubljene in hitro narejene na dopustu ali v domači šečici.

Miša Pušenjak pa tokrat z vami deli nasvete za pridelavo lepih in zdravih plodovk brez pomoči kemije.


Vabimo vas, da nas pokličete na 01 292 72 53 ali izpolnite spletno naročilnico. Za vse nove naročnike pripravili še posebno zanimiva in uporabna darilca.


- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×