0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRevija Bodi ekoRevija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Letos smo že precej zgodaj zakorakali v vroče poletje, kar precej se vas je tudi že odpravilo na dopust. Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti? Do konca avgusta revijo najdete tudi na hrvaški obali!

V reviji boste našli popolno domačo lekarno, ki vam bo v pomoč pri marsikateri poletni tegobi. Prav tako smo pripravili SOS domače poletne recepte za težave s kožo (opekline, sončenje, piki insektov, …)

S Tomom Križnarjem smo spregovorili, kako so se v zadnjih desetletjih spremenila potovanja in kako je masovni turizem spremenil naše dojemanje kultur in krajev, v katere potujemo.

V članku “Zdravo vitkanje” boste izdeveli, kako se lotiti učinkovite izgube odvečnih kilogramov s pomočjo naravnih pristopov in ajurvede

Izvedeli boste tudi, kako lahko z barvami spremenimo svoje razpoloženje, kako si pomagamo pri estrogenski dominanci ter kakšne možnosti so nam na voljo pri obnovi zobnih kron.

Ženske v srednjih letih se boste razveselile ajurvedskih nasvetov za lažji oziroma mehkejši prehod v menopavzo. Naš zeliščar pa vam bo predstavil, kako si lahko uredimo zeliščni vrt v malem in pripravil nekaj nepogrešljivih receptov za domače pripravke.

V poletni izdaji boste našli tudi recepte za okusne domače pice, ki so še posebej priljubljene in hitro narejene na dopustu ali v domači šečici.

Miša Pušenjak pa tokrat z vami deli nasvete za pridelavo lepih in zdravih plodovk brez pomoči kemije.


Vabimo vas, da nas pokličete na 01 292 72 53 ali izpolnite spletno naročilnico. Za vse nove naročnike pripravili še posebno zanimiva in uporabna darilca.


- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -