Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, februar 2020

Revija Bodi eko, februar 2020

MORDA VAS ZANIMA

Bi dali prednost naravi, naravnemu življenju in zdravljenju? Bodite prvi, katerih težave lahko izginejo s pomočjo zeliščnih pripravkov, ki smo jim tokrat namenili osrednji del revije oziroma prilogo Zdravje Plus, in hkrati dovolite, da vas prevzame neverjetni Blaž Švab – zagovornik sproščanja v naravi, ki tokrat razkriva precej osebna razmišljanja o naši deželi, ljudeh in odnosih.

Bodi eko Februar 2020
- Oglas -

Vas naše vsebine motivirajo in vam pomagajo živeti bolj zdravo, ekološko in srečno? Potem izberite preprosto pot. Naročite se na Bodi eko ter si zagotovite, da vam revijo dostavijo v nabiralnik – s tem boste pridobili lep popust in morda še katero od bogatih daril za naročnike.

Kaj vam nudimo tokrat?

 • Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš
 • Pravilna prehrana v času menopavze
 • Zdravilna zelišča: zaščitimo in očistimo svoja jetra
 • Vitaminske infuzije – vroč zdravstveni trend med zvezdniki
 • Pitje soka stebelne zelene: Izjemni terapevtski učinki
 • Portret okoljevarstvenice Wangari Maathai, Nobelove nagrajenke
 • Dieta FODMAP, rešilna bilka za težave s črevesjem
 • Vas je zaskrbljenost prignala do paničnih napadov?
 • Okrepimo srce in ožilje
 • Najboljša zdravilna zelišča zoper kašelj
 • Kakšne poklice bomo opravljali v prihodnosti?
 • Vadba za lepe noge
 • 10 vaj za boljše umske sposobnosti
 • Naravna pomoč pri trdovratnih težavah s sečili
 • Kumina odpravlja težave z želodcem
 • Aromaterapija za dojenčke in otroke
 • Tudi olupke pomaranč in limon je dovoljeno kompostirati …

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Bi radi Blaža spoznali nekoliko bolje, se srečali z njegovimi mislimi in ugotovili, kaj mu daje energijo? Razkril nam je, kaj ga polni, kaj veseli, in kako dojema našo deželo.

Pravilna prehrana v času menopavze

Konkretne informacije o delovanju hormonov z jasnimi nasveti o tem, kaj je treba jesti, pa tudi s spiskom živil, ki se jim velja zavoljo zdravja izogibati.

Vitaminske infuzije – vroč zdravstveni trend med zvezdniki

Na vitaminske koktajle v obliki infuzij prisegajo Adele, Madonna in Rihanna. Pa imajo intravenozni vitamini res zgolj pozitivne učinke?

Kakšne poklice bomo opravljali v prihodnosti?

- Oglas -

Razmišljate o bodoči karieri vaših najdražjih ali se za nadaljnje šolanje odločajo vaši otroci? S pomočjo strokovnjakov smo pripravili napovedi o tem, kakšne spremembe se obetajo.

Dieta FODMAP, rešilna bilka za težave s črevesjem

Dieta avstralske zdravnice Sue Shepherd je priznana kot najboljša dieta za vse, ki jih muči razdražljivo črevesje, pa tudi druge bolezni, na primer Crohnova. Kaj vam dieta dovoljuje jesti in česa ne?

Revija Zdravje

Wangari Maathai: Ko sadimo drevesa, sadimo mir in upanje

S svojim prispevkom k trajnostnemu razvoju in boju za demokracijo in mir naredila velik korak naprej za Afriko, pa tudi za enakopravnost žensk.

Čudovite lastnosti soka stebelne zelene

Med zelenjavnimi sokovi ima sok stebelne zelene eno najvišjih terapevtskih vrednosti in velja za pravi čudežni eliksir. Preverite, kako in koliko ga je treba uživati za izjemne učinke.

Vas je zaskrbljenost prignala do paničnih napadov?

Tudi vas ves čas priganjajo skrbi? In kako preprečiti, da zaradi teh ne pride do paničnih napadov oziroma kako si pri njih pomagati?

Zdravo spanje v zdravi spalnici

Iz spalnice velja odstraniti vse strupeno in nezdravo – a žal pogosto niti ne vemo, kje vse se lahko skrivajo toksini, ki nam kratijo spanec.

Vadba za lepe noge

Osebni trener Grega Engelman je pripravil skupek vaj, s katerimi boste imeli lepe in močne noge. Izvajate jih lahko kar doma, saj zanje ne potrebujete pripomočkov.

10 vaj za boljše umske sposobnosti

- Oglas -

Možgane lahko razvijamo in krepimo tudi v odrasli dobi, s posebnimi vajami pa izboljšujemo njihovo zmogljivost ter preprečujemo tudi pešanje v zrelih letih.

Kumina odpravlja težave z želodcem

Gotovo ste že slišali, da je kumina blagodejna za želodec, mi pa smo vam pripravili še nekaj enostavnih receptov, s katerimi lahko pripravite blagodejne napitke za odrasle in otroke.

Aromaterapija za dojenčke in otroke

Z aromaterapijo lahko rešite marsikatero zdravstveno nadlogo in vplivate tudi na počutje dojenčkov in otrok, vendarje treba dobro poznati eterična olja oziroma vedeti, katera so primerna za naše najmlajše. Predstavljamo vam najboljša!

Tudi olupke pomaranč in limon je dovoljeno kompostirati

Prepričanje, da olupki citrusov ne spadajo na kompost, je zmotno. Zakaj ste doslej mislili tako in zakaj boste po novem ravnali drugače?

Nova številka je v prodaji od 30. 1. 2020

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×