0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaRazstrupite se in shujšajte s tem smoothijem

Razstrupite se in shujšajte s tem smoothijem

MORDA VAS ZANIMA

Smoothiji, ki spodbujajo razstrupljanje, so zelo dobrodošla in zdrava vsakdanja izbira. Vsebujejo namreč sestavine, ki pomagajo pri čiščenju toksinov iz telesa in v telo istočasno vnašajo potrebne vitamine in minerale. Če so v smoothiju še sestavine, ki spodbujajo izgubo maščobe, toliko bolje.

- Oglas -

Smoothie za hujšanje

Izgubljanje odvečne maščobe in razstrupljanje gresta z roko v roki. Oboje lahko močno spodbudite že z enim smoothijem, če le pravilno izberete njegove sestavine. Ena takih sestavin so beljakovine, ki vas bodo nasitile in obenem nahranile mišice. Med nepogrešljive sestavine razstrupljevalno-shujševalnega smoothija sodi tudi zeleni čaj, ki je poln antioksidantov. Ker vsebuje nekaj kofeina, vas bo napolnil z energijo in pripravil na začetek dneva.

Potrebujete:

- Oglas -
  • merico sojinih beljakovin (priporočamo okus vanilije),
  • skodelico že pripravljenega zelenega čaja (naj bo ohlajen),
  • sadež, ki pomaga pri hujšanju (npr. jabolko, ananas, hruška, banana, gozdni sadeži …).

 

Pred pripravo smoothija ne pozabite oprati sadja, če je to potrebno. Sestavine dobro zmešajte v mešalniku.

Za najboljše rezultate hujšanja se najprej razstrupite

Če se lotevate shujševalne diete, vam za najboljše rezultate priporočamo, da telo najprej razstrupite in se nato lotite hujšanja. Po razstrupljanju bo telo namreč bolje absorbiralo hranilne snovi iz hrane, ki so ključnega pomena pri hujšanju. Če doma nimate sojinih beljakovin ali zelenega čaja, nič hudega. Hujšali boste tudi z uživanjem običajnih razstrupljevalnih smoothijev, saj pri procesu čiščenja toksinov v določeni meri hkrati vedno prihaja tudi do izgube teže.

.

NAJNOVEJŠE