0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaRazpršilo, ki vam pomaga razčesati lase: nič več nadležnih vozlov!

Razpršilo, ki vam pomaga razčesati lase: nič več nadležnih vozlov!

MORDA VAS ZANIMA

Vozli v laseh so lahko zelo nadležni. Če ste se tudi sami kdaj zaman mučili, da bi razčesali lase, veste, koliko cukanja in bolečin je lahko povezanih s tem opravilom. To ne velja samo za skodrane in zelo goste lase. Včasih so vozli celo pogostejša nadloga pri tistih s tankimi lasmi. Seveda pa so v tem primeru tudi bolj moteči in hitreje opazni. Kaj torej storiti, če želite končno razčesati lase brez muk? 

- Oglas -

razčesavanje las in vozlov

Domači kozmetični izdelki so pogosto najboljša izbira

Ena od možnosti je, da v trgovini kupite izdelek, ki vam bo pomagal razčesati lase. Vendar pa tovrstni kozmetični izdelki pogosto vsebujejo tudi snovi, ki so problematične za zdravje. Še ena rešitev je lahko uporaba balzama. V tem primeru boste sicer lase razčesali precej lažje, vendar pa lahko pretiravanje z balzamom las obteži in pospeši maščenje. Tako je na koncu najboljša možnost, da se izdelave razpršila, ki vam bo pomagalo odvozlati tudi najtrdovratnejše vozle, lotite kar sami.

Priprava je lahko zelo preprosta in hitra – rezultat pa zelo učinkovit in povsem naraven izdelek, prijazen do zdravja, pa tudi do denarnice. A seveda le v primeru, da veste, katere sestavine uporabiti za najboljši učinek. Priporočamo vam, da osnovo razpršila predstavljata jabolčni kis in gel aloje vere – za lepši vonj pa lahko dodate še nekaj kapljic izbranega eteričnega olja. Jabolčni kis namreč deluje kot naravni balzam, ki las ne naredi mastnih, ampak povsem nasprotno. Podoben učinek pa ima tudi aloje vera, ki vsebuje kar 20 različnih aminokislin, ki poskrbijo za mehke lase, obenem pa zadržijo naravno vlago v laseh, kar bo prav tako pripomoglo k temu, da boste lase lažje razčesali.

- Oglas -

sprej za razčesavanje zavozlanih las

Sestavine, ki jih boste potrebovali

  • 2 decilitra vode (najbolje destilirane),
  • 2 žlici gela aloje vere in
  • eterična olja po izbiri (na primer sivka, cedra ipd.), skupaj približno 10 kapljic. 

Postopek priprave in uporabe

Vse sestavine zmešajte v steklenički z razpršilnikom. Dobro pretresite, da se sestavine povežejo v homogeno mešanico. Pretresite tudi pred vsako posamezno uporabo. Razpršilo lahko uporabljate tako na mokrih kot suhih laseh. Najprej lase dobro popršite. Osredotočite se predvsem na mesta, kjer vam radi nagajajo vozli. Počakajte približno minuto, nato pa lase razčešite. Navdušeni boste nad tem, kako preprosto in hitro bo kar naenkrat to opravilo.

.

NAJNOVEJŠE