0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaPreprost piling za telo

Preprost piling za telo

MORDA VAS ZANIMA

Mesta se počasi prebujajo in polnijo, mestna gneča nam nakazuje, da je poletje že mimo. Zdaj je dober čas da oluščimo staro in nepotrebno ter se pripravimo za novo! Lahko tudi dobesedno z enostavnim aromaterapevtskim pilingom za telo.
Naravni piling za teloZa pripravo pilinga potrebujete:

- Oglas -
  • 3 žlice soli
  • 1 do 2 kapljici eteričnega olja
  • 1 do 2 žlici osnovnega olja
  • sterilizirano škatlico

Po mojih izkušnjah se je izkazalo, da je za kožo bolj primerna fino zmleta sol,  vendar groba sol paše za hrbet in pri celulitu. Izdelava je sila preprosta. V sol nakapljajte eterično olje in dodajte osnovno olje, ki ga izberite glede na tip kože in želenega učinka. Vse skupaj dobro premešajte in shranite v sterilizirano škatlico.

Dobro počutje boste spodbudili s kombinacijo eteričnih olj geranije in grenivke ter osnovnim oljem mandlja, ki je primerno za vse tipe kože. Kombinacija eteričnih olj rožmarina CT cineola in limone vas bo razbudila in spodbudila koncentracijo, fokus in cirkulacijo. Dodatno boste spodbudili cirkulacijo z osnovnim oljem avokada. V primeru, da boste piling uporabili pred spanjem, uporabite eterična olja ylang ylanga in vetiverja, ki vas bodo sprostila in pomagala pri spancu. Osnovno olje jojobe je ravno tako odlično za vse tipe kože in se bo hitro vpilo v kožo, kar je dobra izbira, če ne želite mastne pižame. Lahko pa še enkrat povohate vonj mediterana z mešanico eteričnih olj smilja in sivke z olivnim osnovnim oljem.

Takšen piling za telo je prava poslastica za kožo! Odstanil bo mrtve celice kože in jo istočasno nahranil. Uživajte!

- Oglas -

Melani Kovač, aromaterapevtka
www.aromadelavnice.si

.

NAJNOVEJŠE