To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
ŽivaliPrašiči pod zaščito

Prašiči pod zaščito

MORDA VAS ZANIMA

Gloucestershire Old Spot je ime prašiča, ki ima po novem status zaščitene živali.

- Oglas -

Odločitev evropskih avtoritet je neke vrste zmaga za rejce, ki se že dolga leta borijo za to, da bi zaščitili svojo redko vrsto živali. S tem pa so kmetovalci in prodajalci po Evropi dobili prepoved zavajanja.

Regulacija pa hkrati tudi zavaruje kupce, oziroma jim nudi neke vrste jamstvo, saj sedaj točno vedo kaj lahko pričakujejo in kaj kupujejo s tem, ko kupijo določen izdelek ali žival.

Trenutno obstajajo tri vrste evropskega zaščitnega statusa. Najbolj znan je ‘Protected Designation of Origin’, s katerim se dokazuje, da je določena hrana proizvedena, procesirana in pripravljena na določenem področju.

Drug takšen certifikat je ‘Protected Georgaopchical Indictation’, ki dokazuje, da je določen proizvod z nekega omejenega področja, vendar pa so lahko dodatne surovine z nekod drugje.

- Oglas -

Tretji certifikat se imenuje ‘Traditional Speciality Guaranteed’, katerega je dobila omenjena vrsta prašiča. S tem pa se dokazuje, da je določena vrsta z nekega točno določenega kraja oz. področja, hkrati pa je bila ta vrsta vzrejena z tradicionalnimi metodami in tehnikami, značilnimi za to področje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×