Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.

Covid-19: skoraj polovica vseh primerov asimptomatičnih

Raziskovalci so ugotovili, da naj bi bil asimptomatičen potek bolezni značilen za kar približno 40,5 odstotka, torej skoraj polovico vseh primerov covida-19.

Najboljši prijatelji za vaše astrološko znamenje

Ali se vedno spoprijateljite z »napačnimi osebami«, ki nimajo najboljšega vpliva na vas? Prav tisto, kar vas je pri določeni osebi pritegnilo, lahko postopoma postane zelo problematično in celo uničujoče.
Dom & energijaPranje perila s kisom

Pranje perila s kisom

MORDA VAS ZANIMA

Kot smo že nekajkrat pisali, je bel destiliran kis odlično čistilo tako za čiščenje raznovrstnih madežev, kot tudi za pranje perila. Če torej želite oprati perilo na okolju prijazneši način, sledite navodilom v tem članku.

Blede barve

- Oglas -

Zakaj bi zapravljali na desetine evrov za belila, če je vse kar morate narediti, da dodate  2,5 dl belega  kisa v pralni stroj pri pralnem krogu.

Mehčalec

Če v izplakovalni krog dodate 2,5 dl destiliranega belega kisa, bo vase perilo hkrati tudi mehko, prihranili boste kar nekaj denarja, hkrati pa bo kis uičil bakterije na oblačilih in pa raztopil ostanke mila in ostalih uporabljenih pralnih sredstev, ki lahko puščajo madeže.

Pranje perila s kisom v pralnem stroju

Proti obarvanju oblačil

Če imate nova oblačila, ki se lahko obarvajo ali pa ob pranju puščajo bravo in s tem obarvajo druga oblačila v pralnem stroju, jih za 10 do 15 minut namočite v nerazredčen destiliran bel kis. Potem jih normalno operate v pralnem stroju in v zadnjem ciklu izplakovanja ponovno dodajte 2,5 dl belega kisa, da se barva še bolj utrdi.

- Oglas -

Beli kis bo poleg že naštetega izničil tudi vonj oz. smrad oblačil, za ohranjanje barve kopalk, ki lahko, še posebej v bazenih nekoliko zbledi zaradi klora …

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×