0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPoletno mazilo za čudovite noge

Poletno mazilo za čudovite noge

MORDA VAS ZANIMA

Tudi sami si lahko doma v petih minutah pripravite naravno mazilo za kožo na nogah, da boste bolj samozavestno poležavali na plaži, ob jezeru ali na domači terasi.

- Oglas -

Najboljše naravne sestavine za navlažitev kože

Če želite imeti gladko kožo, je pri negi vaše kože nepogrešljivo karitejevo maslo. Karitejevo maslo namreč upočasnjuje staranje kože, poleg tega pa ima močne protivnetne lastnosti, zato lahko pomaga tudi pri zmanjšanju vnetij kože. Je izjemno hranilno in vlažilno.

Kakavovo maslo je prav tako čudovito sredstvo za vlaženje kože, saj poleg tega, da kožo globinsko navlaži, poskrbi tudi za izboljšanje elastičnosti kože. Kakavovo maslo uporabljajo tudi kot pomoč pri preprečevanju strij.

Sladka krema za svilnate noge

Potrebujete:

  • 2 žlici kakavovega masla,
  • 2 žlici karitejevega masla,
  • 2 žlici mandljevega olja,
  • ¼ skodelice kokosovega olja,
  • 5 kapljic eteričnega olja vanilije,
  • steklena posodica.

Priprava:

V skodelico dajte kakavovo maslo, postavite skodelico v posodo, v katero ste nalili približno dva centimetra vode in ste jo dali na kuhalnik na srednjo temperaturo. Počakajte, da se kakavovo maslo rahlo raztali. V blender dajte staljeno kakavovo maslo, karitejevo maslo, mandljevo olje in kokosovo olje, mešajte deset sekund.

- Oglas -

Vmes prekinite in vsebino postrgajte z robov blenderja in nadaljujte, dokler se sestavine ne povežejo in ne postanejo tekoče, na koncu dodajte še eterično olje. Preprosto prelijte v skodelico in kremo, ki bo odlično navlažila vašo kožo, uporabljajte po vsakem prhanju.

.

NAJNOVEJŠE