0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ReceptiPeteršiljeva juha z jabolki

Peteršiljeva juha z jabolki

MORDA VAS ZANIMA

Sestavine (4 porcije):

- Oglas -
  • 250 g peterÅ¡ilja s korenom
  • 4 jabolka
  • 300 g piščančjih peruti (vegani lahko nadomestijo s tofujem)
  • sol po okusu
  • 250 g kratkih testenin
  • 1 ÅŸlica olja
  • mleti poper po okusu
  • 100 ml polposnetega mleka
  • korenje za okras
  • suha jabolka za okras

Priprava:

  1. Testenine skuhajte v skladu z navodili, odcedite, pokapajte z malo olja in pustite, da se ohladijo.
  2. Neolupljene peteršiljeve korenine nareşite na večje kose. Jabolka olupite in jih nareşite na koščke. Peteršilj in jabolka prepraşite na şlici olja.
  3. Oprana piščančja krila dajte v lonec z 2000 ml vode, dodajte sol in poper ter kuhajte priblişno 40 minut. Nato odstranite meso in juhi dodajte mleko. Vse skupaj zmešajte s paličnim mešalnikom in začinite po potrebi.
  4. Juho nalijte v kroşnike, dodajte testenine, okrasite s sveşe sesekljanim peteršiljem, narezanimi peteršiljevimi koreninami in jabolki.
- oglas -

NAJNOVEJÅ I RECEPTI