Pečen fižol

Pečen fižol je hitro pripravljen vegetarijanski obrok, ki je primeren za kosilo. Fižol je bogat s fosforjem in vlakninami.

- Oglas -
  • Pečen fižol500 g kuhanega fižola (2 konzervi)
  • 1 žlica posušenih čebulnih lističev
  • 1 skodelica paradižnikovega soka
  • 2 žlici Worcestrske omake
  • 1 žlica gorčice
  • 12 žlic medu

Odcedite in oplaknite fižol. Dodajte ostale sestavine. Narahlo zmešajte in pretresite v pekač. Pecite na 180 stopinjah 45 minut.

Foto: Becky Luigart-Stayner, Cooking Light

- Oglas -
Bodi Eko
Bodi Eko
Na uredništvu s skupnimi močmi pripravljamo številne članke in prispevke za zdravje in zdravo življenje, ekologijo ter nasvetov za dom ter učinkovito rabo energije Že več kot 20 let spremljamo in raziskujemo omenjena področja ter se ves čas izobražujemo in nadgrajujemo svoje znanje.
spot_img

NAJNOVEJŠE