0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaParkiranje v senci

Parkiranje v senci

MORDA VAS ZANIMA

Seveda je to preprost nasvet, katerega pozna ogromno ljudi, vendar pa jih malo pomisli na to, da bi bilo morda včasih bolje pustiti malo dalj od željene destinacije ali plačati kak evro za parkirnino v parkirni hiši, kot pa pustiti avto na soncu. Dolgoročno nam lahko ta nasvet prihrani več, kot pa si lahko na prvi pogled mislimo.
parkiranje v senci, parkirišče, parkirna hišaRes je, da so najbolj vroči dnevi že za nami, vendar pa je to nasvet, katerega si splača zapomniti do naslednje sezone. S tem, ko avto parkirate v senci preprečite dodatno izhlapevanje goriva, prav tako pa zmanjšate tudi potrebo po klimatski napravi, kar je seveda dobro za okolje.

- Oglas -

Gorivo izhlapeva hitreje pri višjih temperaturah, tudi če je rezervoar dobro zaprt. Prav tako pa je dobro imeti vozilo v senci tudi zato, ker vam ne bo potrebno tako pogosto vklapljati klimatske naprave, kar v končni fazi pomeni dodaten prihranek na gorivu. Vročina pa lahko škodi tudi nekaterim delom avta, kar lahko pripelje do prezgodnje menjave teh delov na avtu.

.

NAJNOVEJŠE