Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
Dom & energijaParkiranje v senci

Parkiranje v senci

MORDA VAS ZANIMA

Seveda je to preprost nasvet, katerega pozna ogromno ljudi, vendar pa jih malo pomisli na to, da bi bilo morda včasih bolje pustiti malo dalj od željene destinacije ali plačati kak evro za parkirnino v parkirni hiši, kot pa pustiti avto na soncu. Dolgoročno nam lahko ta nasvet prihrani več, kot pa si lahko na prvi pogled mislimo.
parkiranje v senci, parkirišče, parkirna hišaRes je, da so najbolj vroči dnevi že za nami, vendar pa je to nasvet, katerega si splača zapomniti do naslednje sezone. S tem, ko avto parkirate v senci preprečite dodatno izhlapevanje goriva, prav tako pa zmanjšate tudi potrebo po klimatski napravi, kar je seveda dobro za okolje.

- Oglas -

Gorivo izhlapeva hitreje pri višjih temperaturah, tudi če je rezervoar dobro zaprt. Prav tako pa je dobro imeti vozilo v senci tudi zato, ker vam ne bo potrebno tako pogosto vklapljati klimatske naprave, kar v končni fazi pomeni dodaten prihranek na gorivu. Vročina pa lahko škodi tudi nekaterim delom avta, kar lahko pripelje do prezgodnje menjave teh delov na avtu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×