Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
Dom & energijaKlimatske naprave

Klimatske naprave

MORDA VAS ZANIMA

Poletni meseci so tu, kar pomeni da bomo v prihodnjih dneh verjetno kar pogosto prižigali klimatske naprave. To pa seveda nič kaj ni dobro za okolje, zato je tukaj nekaj nasvetov, kako združiti ekologijo in dobro počutje.

Termalne zavese

- Oglas -

So odlične za to, da preprečujejo toplotnim virom (kot je na primer sončna svetloba) dostop do vaših prostorov.

Senčila

Morda se ne sliši ta možnost tako efektivna kot je klimatska naprava, vendar lahko senčila kar dobro poskrbijo za ohranjanje hladnega prostora.

Klimatske naprave

Ko vas ni v prostoru klimo izključite. To je dokaj preprost nasvet, ki vam bo prihranil kar dosti denarja na energijskem računu. Prav tako pa je priporočljivo, da hladite le tisto sobo, v kateri se dejansko zadržujete.

Odeje

Ponoči namesto, da vam teče klimatska naprava raje uporabite tanjše oddeje oz. pregrinjala, kar bo prav tako poskrbelo za bolj hladne noči.

Vzdržavanje klimatskih naprav

- Oglas -

Redno skrbite za vzdrževanje vaše klimatske naprave, saj bo ta zato delala veliko bolj učinkovito. hkrati pa bo porabila manj energije.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×