Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.
Lepota & kozmetikaKako si lahko naraven način odstranite ličila

Kako si lahko naraven način odstranite ličila

MORDA VAS ZANIMA

Zelo pomembno je, da si po dolgem dnevu z obraza odstranite vsa ličila, saj tako svoji koži omogočite, da prosto zadiha, preprečite nastajanje neprijetnih aken ter spodbudite naravno regeneracijo kože. Konvencionalni odstranjevalci ličil vsebujejo veliko kemikalij, ki so pogosto daleč od tega, da bi bile našemu zdravju prijazne.

- Oglas -

Ličila si lahko odstranite tudi na popolnoma naraven način. Če ste tudi vi tak tip človeka, ki rad ustvarja in si tudi sami večkrat pripravite kakšen lepotni pripravek, lahko tokrat poskusite z naravnimi odstranjevalcem ličil. Ponujamo vam nekaj predlogov:

  • Mleko ali jogurt nanesite na vatirano blazinico in si tako odstranite ličila.
  • Na oči nanesite tanko plast jojobinega ali oljčnega olja ter z zaprtimi očmi počakajte nekaj minut, da olje raztopi ličila. Nato sperite z vodo.
  • V lonček dajte malo mleka in nekaj koščkov kumare. Pustite vreti približno 10 minut. Mešanico nato z vatirano blazinico nanesite na obraz. Če vam ostane kaj mešanice, jo lahko brez težav v hladilniku shranite za naslednjič.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×