Lepota & KozmetikaKako si lahko naraven način odstranite ličila

Kako si lahko naraven način odstranite ličila

MORDA VAS ZANIMA

Zelo pomembno je, da si po dolgem dnevu z obraza odstranite vsa ličila, saj tako svoji koži omogočite, da prosto zadiha, preprečite nastajanje neprijetnih aken ter spodbudite naravno regeneracijo kože. Konvencionalni odstranjevalci ličil vsebujejo veliko kemikalij, ki so pogosto daleč od tega, da bi bile našemu zdravju prijazne.

- Oglas -

Ličila si lahko odstranite tudi na popolnoma naraven način. Če ste tudi vi tak tip človeka, ki rad ustvarja in si tudi sami večkrat pripravite kakšen lepotni pripravek, lahko tokrat poskusite z naravnimi odstranjevalcem ličil. Ponujamo vam nekaj predlogov:

  • Mleko ali jogurt nanesite na vatirano blazinico in si tako odstranite ličila.
  • Na oči nanesite tanko plast jojobinega ali oljčnega olja ter z zaprtimi očmi počakajte nekaj minut, da olje raztopi ličila. Nato sperite z vodo.
  • V lonček dajte malo mleka in nekaj koščkov kumare. Pustite vreti približno 10 minut. Mešanico nato z vatirano blazinico nanesite na obraz. Če vam ostane kaj mešanice, jo lahko brez težav v hladilniku shranite za naslednjič.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×