0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaOdmašite odtoke s sodo bikarbono

Odmašite odtoke s sodo bikarbono

MORDA VAS ZANIMA

Vsi vemo, da so lahko zamašeni odtoki kar velika težava, ki lahko preraste v še večjo, če stvari ne saniramo dovolj hitro. Vendar kaj naredite, ko sem vam odtok zamaši? Večina ljudi v odtok zlije agresivne kemikalije v obliki sredstva za odmaševanje odtokov, ki so ponavadi zelo strupene, na kar nas opozarja že nalepka na embalaži, da čistilo ne sme priti v stik s kožo.

- Oglas -

Zamašen odtok, odmaševalec odtokovVendar obstaja bolj eko rešitev za ta problem. Enkrat na teden v odtok stresite 1/4 skodelice sode bikarbone in nato čeznjo spustite vročo vodo. Soda bo sprala umazanijo, ki se nabira v ceveh in odtokih, poleg tega pa tudi uniči bakterije. Če dodate še nekaj belega alkoholnega kisa, boste s tem še bolj očistili in razkužili vaše odtoke, seveda pa jih je potrebno čistili in vzdrževati tedensko, preden se nabere toliko umazanije, da naravna sredstva ne pomagajo več.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×