Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.
Dom & energijaOdmašite odtoke s sodo bikarbono

Odmašite odtoke s sodo bikarbono

MORDA VAS ZANIMA

Vsi vemo, da so lahko zamašeni odtoki kar velika težava, ki lahko preraste v še večjo, če stvari ne saniramo dovolj hitro. Vendar kaj naredite, ko sem vam odtok zamaši? Večina ljudi v odtok zlije agresivne kemikalije v obliki sredstva za odmaševanje odtokov, ki so ponavadi zelo strupene, na kar nas opozarja že nalepka na embalaži, da čistilo ne sme priti v stik s kožo.

- Oglas -

Zamašen odtok, odmaševalec odtokovVendar obstaja bolj eko rešitev za ta problem. Enkrat na teden v odtok stresite 1/4 skodelice sode bikarbone in nato čeznjo spustite vročo vodo. Soda bo sprala umazanijo, ki se nabira v ceveh in odtokih, poleg tega pa tudi uniči bakterije. Če dodate še nekaj belega alkoholnega kisa, boste s tem še bolj očistili in razkužili vaše odtoke, seveda pa jih je potrebno čistili in vzdrževati tedensko, preden se nabere toliko umazanije, da naravna sredstva ne pomagajo več.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×