DomovDom & energijaOdmašite odtoke s sodo bikarbono

Odmašite odtoke s sodo bikarbono

Vsi vemo, da so lahko zamašeni odtoki kar velika težava, ki lahko preraste v še večjo, če stvari ne saniramo dovolj hitro. Vendar kaj naredite, ko sem vam odtok zamaši? Večina ljudi v odtok zlije agresivne kemikalije v obliki sredstva za odmaševanje odtokov, ki so ponavadi zelo strupene, na kar nas opozarja že nalepka na embalaži, da čistilo ne sme priti v stik s kožo.

- Oglas -

Zamašen odtok, odmaševalec odtokovVendar obstaja bolj eko rešitev za ta problem. Enkrat na teden v odtok stresite 1/4 skodelice sode bikarbone in nato čeznjo spustite vročo vodo. Soda bo sprala umazanijo, ki se nabira v ceveh in odtokih, poleg tega pa tudi uniči bakterije. Če dodate še nekaj belega alkoholnega kisa, boste s tem še bolj očistili in razkužili vaše odtoke, seveda pa jih je potrebno čistili in vzdrževati tedensko, preden se nabere toliko umazanije, da naravna sredstva ne pomagajo več.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×