Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaOčistimo mlinček za kavo

Očistimo mlinček za kavo

MORDA VAS ZANIMA

V kuhinji brez mlinčkov in mešalnikov skoraj ne gre, vsi pa vemo, da je nekatere teško očistiti, še posebej, če se tega lotimo na okolju prijaznejši način.

Mlinček za kavoMlinček za kavo

- Oglas -

Mlinček za kaov je po mletju kave težko očistiti, saj se kavni prah nabere v vsako špranjo v mlinčku. Če v njem ostanejo stari ostanki kave, pa lahko nova kava, ki jo sveže zmeljemo, zaradi tega pogreni. Rešitev? Enkrat na mesec v kavnem mlinčku zmeljite skodelico surovega riža, ki bo mlinček očistil in poleg tega nekoliko naostril rezila. Še ena možnost pa je, ki je uporabna posebej, če v kavnem mlinčku meljete tudi začimbe in zdravilne rastline, da po mletju v njem zmeljete še 2 rezini belega kruha.

Enaka metoda s kruhom je uporabna tudi za aparat za mletje mesa, saj voda in pomivalni stroj ponavadi ne očistita vse maščobe in ostankov v njem.

Prejšnji članekPresna pica
Naslednji članekKakovost zelenih delovnih mest

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×