ŽivaliNeverjetni prizori: Kamera ujela volčjo družino v Kočevskem gozdu

Neverjetni prizori: Kamera ujela volčjo družino v Kočevskem gozdu

MORDA VAS ZANIMA

V ponedeljek so na območju Ribnice našli dva usmrčena volka, ki sta bila ustreljena kot opozorilo rejcev živine. Nista bila ustreljena za trofejo ali odstrel s strani lovcev, temveč v opozorilo, kako bi lahko v prihodnosti preprečili morebitne napade na rejne živali, čeprav bi jih lahko primerno zavarovali pred napadi volka.

- Oglas -

Mi pa tokrat objavljamo bolj pozitivno zgodbo o volčji družini, ki jo v svoj objektiv ujela kamera Lana Hočevarja, ki je nato posnetek delil na omrežju Youtube. S tem, ko pobliže opazujemo vedenje živali, lažje razumemo, kako delujejo divje živali in zakaj ne moremo kar sami posegati v njihove navade ter jih ubijati.

Poglejte si video posnetek voljče družine iz Kočevskega gozda, ki vam bo, če ste ljubitelj živali, pogrel srce in jih boste občudovali.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×