Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
ŽivaliNašli rožnatega povodnega konja

Našli rožnatega povodnega konja

MORDA VAS ZANIMA

V živalskem rezervatu Masai Mara na bregovih reke Mare sta dva brata, ki sta raziskovala okolico bila nemalo presenečena, ko sta zagledala podvodnega konja rožnate barve.
Povodni konjPodvodni konj rožnate barve je v naravi prava redkost, prav tako pa imajo nemalokrat težave z ostalimi povodnimi konji, saj jih zaradi svoje drugačne barve ne sprejmejo medse.

- Oglas -

Navadno so albino živali blekaste barve, tako da je rožnata še večja redkost. Zakaj točno je povodni konj take barve raziskovalci še niso ugotovili, predvidevajo pa, da ima pomanjkanje večih vrst pigmentacije, ne samo melanina.

Podoben primer so pred leti odkrili le še v Ugandi, kar kaže, da so taki mladiči skotijo res zelo redko.

Podrobne lokacije raziskovalci niso hoteli razkriti, saj to v veliko primerih pripelje na to lokacijo veliko ljudi in turistov, ki živali hranijo in se jim hočejo preveč približati, prav tako pa tudi divjih lovcev, ki si želijo kakšno novo trofejo.

Foto: Burrard-Lucas

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×