[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaNaredite si svoj dezodorant, ki deluje

Naredite si svoj dezodorant, ki deluje

MORDA VAS ZANIMA

Problem naravnih in doma narejenih dezodorantov je, da velikokrat na žalost ne delujejo, kot si želimo. Potrebujemo močan okolju in telesu prijazen dezodorant, ki hkrati ne bo dražil naše kože, a nas bo zaščitil pred neprijetnim potenjem.

- Oglas -
Izdelava domačega dezodoranta

Potrebujemo tak dezodorant, ki ne bo vseboval sestavin, ki niso dobre za naše telo. Ali veste kaj vse vsebuje vaš dezodorant kupljen v trgovini? Znano je, da večina dezodorantov in antiperspirantov zavira potenje, vsebujejo pa tudi aluminij, ki se lahko absorbira v tkivo dojk in povečuje tveganje za nastanek raka na dojki.

Poleg tega, veliko dezodorantov vsebuje parabene, ki jih uvrščamo med sintetične konzervanse. Problem vseh teh kemikalij je, da zmotijo našo krhko hormonsko ravnovesje, raziskave pa so pokazale, da imajo tisti, ki so bolj izpostavljeni tem sestavinam, več možnosti za prirojene okvare v telesu.

Kako pripravimo svoj dezodorant?

Sestavine:

  • 6 žlic kokosovega olja (sobna temperatura)
  • 4 žlice koruznega škroba ali marante
  • 10 kapljic olja rimske kamilice
  • 4 žlice sode bikarbone

Navodila:

- Oglas -

Vse skupaj damo v mešalnik, zmeljemo in nato hranimo v steklenem pokritem kozarcu v hladilniku do 6 mesecev.

Z uporabo tega deodoranta boste dobro deli sebi in svoji denarnici, saj vam ne bo potrebno zapravljati za drage deodorante.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×