Zdravje & prehranaPripravite si sendvič brez kruha

Pripravite si sendvič brez kruha

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam nekaj idej, kako si, če se izogibate kruhu, lahko še vedno privoščite slasten sendvič z manj kaloričnimi in bolj zdravimi zamenjavami.

- Oglas -

Sendvič brez kruha

Začnite že z zajtrkom

Že za zajtrk lahko kruh preprosto nadomestite z narezanimi rezinami jabolka, ki bodo poskrbela, da bo telo že navsezgodaj dobilo vlaknine in vitamine. Med dve debeli rezini jabolk lahko namažete med, nanj posujete nekaj ovsenih kosmičev in zdrobljene orehe.

Poigrajte se s paradižnikom

Preprosto zamenjate kruh s paradižnikom. Odrežite dve debeli rezini paradižnika in mednju dajte svoje najljubše sestavine za sendvič. Da boste lažje uživali v njem, si pomagajte z zobotrebci in odstranite semena, da boste preprečili, da se bi od ugrizu iz paradižnikovih rezin izcedil sok.

Kumarice

Osvežite sendvič in po dolgem prerežite dobro oprane kumarice. Sendvič lahko nadevate po želji, dodate jajce in doma pripravljen namaz.

Jajčevci

- Oglas -

Podobno kot s kumarico lahko tudi z jajčevci nadomestite kruh. Jajčevec prerežite na pol in rezine popecite, potem pa napolnite z ostalimi sestavinami.

Paprike

Tudi paprike prerežite na polovico in izdolbite semena. Uporabite različne vrste paprik, tako boste dobili tudi poslastico za oči.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×