Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.
Lepota & kozmetikaNaredite si čisto svoj gel za utrujene noge

Naredite si čisto svoj gel za utrujene noge

MORDA VAS ZANIMA

Ta gel bo prijetno osvežil, ohladil in pomiril utrujene noge ter pekoča stopala. Kombinacija eteričnih olj dezodorira, deluje protiglivično in protibakterijsko ter spodbuja prekrvavitev. Posebej ga priporočam ljudem, ki veliko stojijo, in športnikom, pomagal pa bo tudi pri atletskem stopalu in nogah, ki se veliko potijo.

- Oglas -

Gel za noge

Gelu lahko dodamo razne aktivne sestavine, kot so rastlinski izvlečki (tinkture), vlažila, vitamine in eterična olja – seveda pod pogojem, da so topne v vodi. Med vodotopne sestavine sodijo glicerin, hialuronska kislina, provitamin B5, kofein …

Za negovalni in vlažilni učinek sem v ta gel vključila aloe vero, glicerin in provitamin B5. Eterično olje palmaroze in pelargonije delujeta protibakterijsko in protiglivično, dezodorirata in negujeta kožo. Eterično olje sivke pomirja in deluje hladilno, cipresa pa dezodorira in deluje adstringentno …

Recept najdete v oktobrski tiskani izdaji revije Bodi eko tukaj >>

- Oglas -

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×