Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Dom & energijaNapolnite pralni stroj

Napolnite pralni stroj

MORDA VAS ZANIMA

Ta nasvet je čisto preprost in ko se navadite nanj, vam bo zlezel pod kožo.

- Oglas -

Če perete takrat, ko imate pralni stroj naložen le do polovice in nimate enega izmed tistih super pametnih pralnih strojev, ki sami odmerjajo količino vode potrebne za pranje, potem boste porabili veliko preveč vode za pranje vaših oblačil.

Na kratko – raje počakajte s pranjem toliko časa, dokler se ne nabere toliko umazanih oblačil, da lahko z njimi napolnite vaš pralni stroj do vrha. S tem ne boste le pomagali pri izbolšanju ekosistema z zmanjšanjem osebne porabe ampak boste znižali tudi mesečne stroške vode ter elektrike.

Torej kako vedeti, kdaj je pralni stroj dovolj napolnjen? Preprosto! Pozanimajte se, koliko znaša optimalna količina oblačil za vaš pralni stroj. Ko boste dobili ta podatek pa preprosto stopite na tehtnico z kupom oblačil, ki jih imate namen oprati in takoj boste videli, kdaj je vaš pralni stroj optimalno napolnjen.

Prejšnji članekKako prepoznati zavajajoče oglase?
Naslednji članekSonce v tableti?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×