Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaNapitek, ki bo odplaknil strupe iz črevesja

Napitek, ki bo odplaknil strupe iz črevesja

MORDA VAS ZANIMA

V črevesju se nam zaradi slabo prebavljene hrane lahko pričnejo kopičiti škodljive snovi, ki vplivajo na naše počutje. Nalaganje strupov v črevesju je povezano s slabostjo, glavoboli, povečanjem teže in nizko ravnjo energije. Te snovi lahko iz telesa preprosto odplaknete s pomočjo očiščevalnega jabolčnega napitka.

- Oglas -

Napitek za čiščenje črevesja

Jabolčno čiščenje

Če se odločite za čiščenje s sadjem in zelenjavo, izbirajte z vlakninami in hranili bogate sadeže. Odlična izbira so jabolka, saj vsebujejo veliko vlaknin, ki bodo pripomogle k daljšemu občutku sitosti, hkrati pa spodbudila prebavo. Potrebovali boste tudi lanena semena, ki pospešujejo absorpcijo hranljivih snovi, hkrati pa poskrbijo za učinkovito prebavo.

Lanena semena pa vsebujejo tudi veliko srcu prijaznih maščob omega 3. Prebavo bodo dodatno spodbudila tudi semena chia, ki z visoko vsebnostjo vlaknin pripomorejo k zdravju prebavil. Polna so hranil in vitaminov, ki jih bo vaše telo vsrkalo potem, ko bo odplavilo škodljive snovi.

Sestavine:

  • jabolko,
  • 1 čajna žlička medu,
  • 1 žlica semen chia,
  • 1 žlica mletih lanenih semen,
  • skodelica vode.

Postopek:

Vse sestavine razen semen chia zmešajte v zmogljivem električnem mešalniku. Napitek prelijte v kozarec in med mešanjem dodajte semena chia, mešajte še 5 minut, dokler semena chia nabrekajo. Potem sveže popijte.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×