0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaNapitek, ki bo odplaknil strupe iz črevesja

Napitek, ki bo odplaknil strupe iz črevesja

MORDA VAS ZANIMA

V črevesju se nam zaradi slabo prebavljene hrane lahko pričnejo kopičiti škodljive snovi, ki vplivajo na naše počutje. Nalaganje strupov v črevesju je povezano s slabostjo, glavoboli, povečanjem teže in nizko ravnjo energije. Te snovi lahko iz telesa preprosto odplaknete s pomočjo očiščevalnega jabolčnega napitka.

- Oglas -

Napitek za čiščenje črevesja

Jabolčno čiščenje

Če se odločite za čiščenje s sadjem in zelenjavo, izbirajte z vlakninami in hranili bogate sadeže. Odlična izbira so jabolka, saj vsebujejo veliko vlaknin, ki bodo pripomogle k daljšemu občutku sitosti, hkrati pa spodbudila prebavo. Potrebovali boste tudi lanena semena, ki pospešujejo absorpcijo hranljivih snovi, hkrati pa poskrbijo za učinkovito prebavo.

Lanena semena pa vsebujejo tudi veliko srcu prijaznih maščob omega 3. Prebavo bodo dodatno spodbudila tudi semena chia, ki z visoko vsebnostjo vlaknin pripomorejo k zdravju prebavil. Polna so hranil in vitaminov, ki jih bo vaše telo vsrkalo potem, ko bo odplavilo škodljive snovi.

- Oglas -

Sestavine:

  • jabolko,
  • 1 čajna žlička medu,
  • 1 žlica semen chia,
  • 1 žlica mletih lanenih semen,
  • skodelica vode.

Postopek:

Vse sestavine razen semen chia zmešajte v zmogljivem električnem mešalniku. Napitek prelijte v kozarec in med mešanjem dodajte semena chia, mešajte še 5 minut, dokler semena chia nabrekajo. Potem sveže popijte.

.

NAJNOVEJŠE