0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNajslabši dan v letu 2023 za vaše astrološko znamenje

Najslabši dan v letu 2023 za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Povprečno leto je sestavljeno tako iz zelo lepih trenutkov kot iz težkih preizkušenj. Preverite, kateri dan v letu 2023 bo za vaše astrološko znamenje najslabši. Tako boste namreč bolje pripravljeni na izzive, ki vas čakajo. Če je najslabši dan v letu že za vami, pa se lahko oddahnete. To namreč pomeni, da vas odslej čakajo precej manj naporni dnevi.

- Oglas -

Oven: 3. november 2023

Tisto, kar ste poskušali potlačiti, bo z vso silo izbruhnilo na plan. Situacija se bo zdela neobvladljiva, zato boste želeli pred vsem skupaj preprosto pobegniti, toda s tem bi težave le poglobili. Tako je pomembno, da se poskušate s težavo soočiti.

Bik: 5. maj 2023

Morali se boste sprijazniti s tem, da je nekega poglavja v vašem življenju nepreklicno konec. Prej ko boste sprejeli, da resnično ni več rešitve, prej se bo v vašem življenju sprostil prostor za nekaj novega, lepšega.

Dvojčka: 16. maj 2023

Običajno ste zelo družabni, toda na ta dan boste čutili potrebo po popolni izolaciji, saj vas bodo preplavila zelo temačna čustva. Vendar pa popolna samota v tovrstnih trenutkih ni najboljša ideja. Zaupajte se bližnjim, ki vam bodo zagotovo z veseljem stali ob strani.

- Oglas -

Rak: 17. julij 2023

Dolgo ste se pretvarjali, da zmorete vse in še več. Breme odgovornosti bo postalo preprosto pretežko, zato se boste pod njim sesuli. Naučite se, kako začrtati zdrave meje, saj vaše telo in um nujno potrebujeta počitek.

Lev: 29. september 2023

Pripravite se na neprijetna presenečenja. Ko boste izvedeli resnico, boste potrebovali precej miru za to, da dobro razmislite o vsem in se odločite, kako nadaljevati, zato je dobro, da na svojem urniku sprostite dovolj časa.

Devica: 5. oktober 2023

Ta dan ni primeren za sprejemanje pomembnih odločitev, povezanih s financami. Zaradi finančnih težav, ki se bodo pojavile, boste precej bolj impulzivni kot običajno, vendar je prav zato nujno, da se najprej umirite, sicer se lahko zapletete v še precej večje težave.

Tehtnica: 17. julij 2023

Določen dogodek vas bo močno prizadel. Pomembno je, da se vseskozi opominjate, da dogajanja ne smete dojemati preveč osebno. Čeprav se zdi, da so bili v ozadju zlobni naklepi, je situacija v resnici precej kompleksnejša.

- Oglas -

Škorpijon: 23. marec 2023

Nepričakovano se boste sprli s sorodnikom. Prepir se bo zdel sprva precej nedolžen, vendar se bodo začeli nato vrstiti zelo hudi očitki. Poskušajte obvladati svojo jezo in poskrbite, da se boste umirili, preden nadaljujete pogovor.

Strelec: 2. oktober 2023

Občutek, da si drugi ljudje o vas mislijo le najslabše, bo ta dan posebno močan. Strah pred zavrnitvijo in posmehom vam lahko zapre pomembna vrata. Ne vdajte se negativnim mislim, saj bi vas lahko to drago stalo. Naredite tisto, kar ste nameravali, čeprav imate občutek, da ste zaradi tesnobe popolnoma paralizirani.

Kozorog: 27. marec 2023

Ugotovili boste, da se med vašimi prijatelji skriva nekdo, ki v resnici že dolgo spletkari proti vam. Šok bo velik, vendar boste čez čas spoznali, da je vaše življenje brez te osebe precej mirnejše.

Vodnar: 28. oktober 2023

Pogosto ste sami sebi največji sovražnik, kar je povezano z vašim nepredvidljivim temperamentom. Naredili boste hudo napako, vendar je usodnost posledic odvisna predvsem od vaše reakcije. Priznajte krivdo in začnite razmišljati o možnih rešitev. Poskusi prelaganja odgovornosti bi namreč situacijo poslabšali.

Ribi: 27. marec 2023

Nemalokrat se skrivate pod masko večne pozitivnosti, saj imate občutek, da si lahko le tako prislužite ljubezen. To je dan, ko bodo maske padle in ko boste morali svetu pokazati tudi svojo temačnejšo plat. Preplavila vas bo panika, vendar vam bo v prihodnje po zaslugi tega razkritja precej lažje. Tako se boste namreč znebili nenehne potrebe po pretvarjanju.

.

NAJNOVEJŠE