Lepota & KozmetikaNaj bo slovo od poletja brez stresa: mešanica eteričnih olj za lažji...

Naj bo slovo od poletja brez stresa: mešanica eteričnih olj za lažji prehod v jesen

MORDA VAS ZANIMA

Spoznanje, da se poletje počasi zaključuje, marsikoga pahne v precej turobno razpoloženje. Za večino je namreč poletje najbolj sproščen letni čas. Prehod v jesen tako pomeni več obveznosti in prehajanje v običajno vsakodnevno rutino. Če k temu prištejemo še manj sončne svetlobe, ni presenetljivo, da imajo mnogi jeseni precej težav s počutjem. Za marsikoga se sicer jesen začne že s prvim septembrom. Če se tudi sami vsako leto le s težavo poslovite od poletne ležernosti, vam priporočamo, da si pomagate z aromaterapijo. Predstavljamo vam posebno mešanico eteričnih olj, ki vam bo pomagala, da v jesen zakorakate optimistično in polni energije.

- Oglas -

Eterična olja

Ne podcenjujte moči eteričnih olj

Aromaterapija temelji na prepletanju telesa in uma. Eterična olja imajo namreč tako pozitiven vpliv na počutje kot na zdravje. Vdihovanje vonja eteričnih olj spodbudi naš limfni sistem, posledično pa se izboljša tudi delovanje drugih sistemov v našem telesu. Tako lahko aromaterapija pomaga do boljšega spanja in spomina, olajša spopadanje s stresnimi situacijami, ublaži različne težave z zdravjem in še mnogo več. S pravo kombinacijo eteričnih olj boste precej lažje zakorakali v jesen in se izognili napadom utrujenosti ter naglim padcem razpoloženja.

Jesenska aromaterapija, ki prebudi vaše čute

Zmešajte 12 kapljic eteričnega olja muškatne kadulje, 10 kapljic eteričnega olja sivke, 5 kapljic eteričnega olja sandalovine, 5 kapljic eteričnega olja geranije in 4 kapljice eteričnega olja ylang ylang. Olja nakapljajte v 10-mililitrsko stekleničko, v katero nato vlijte še poljubno rastlinsko olje, na primer olivno. Mešanico nato nakapljajte na tiste dele telesa, kjer je mogoče najlažje zaznati srčni utrip, torej na predel vratu, na zapestja, na predel srca in na gležnje. Vzemite si čas za sprostitev in počasi, umirjeno vdihujte mešanico. Zagotovo se boste na koncu počutili precej bolje. Postopek ponavljajte po potrebi – priporočamo sicer, da ga izvedete že zjutraj, takoj ko se zbudite, saj bo tako dan, ki je pred vami, mnogo boljši. Smiselno je, da imate mešanico vedno pri roki, saj si boste lahko tako v kriznih trenutkih hitro pomagali z aromaterapijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×