Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaNaj bo slovo od poletja brez stresa: mešanica eteričnih olj za lažji...

Naj bo slovo od poletja brez stresa: mešanica eteričnih olj za lažji prehod v jesen

MORDA VAS ZANIMA

Spoznanje, da se poletje počasi zaključuje, marsikoga pahne v precej turobno razpoloženje. Za večino je namreč poletje najbolj sproščen letni čas. Prehod v jesen tako pomeni več obveznosti in prehajanje v običajno vsakodnevno rutino. Če k temu prištejemo še manj sončne svetlobe, ni presenetljivo, da imajo mnogi jeseni precej težav s počutjem. Za marsikoga se sicer jesen začne že s prvim septembrom. Če se tudi sami vsako leto le s težavo poslovite od poletne ležernosti, vam priporočamo, da si pomagate z aromaterapijo. Predstavljamo vam posebno mešanico eteričnih olj, ki vam bo pomagala, da v jesen zakorakate optimistično in polni energije.

- Oglas -

Eterična olja

Ne podcenjujte moči eteričnih olj

Aromaterapija temelji na prepletanju telesa in uma. Eterična olja imajo namreč tako pozitiven vpliv na počutje kot na zdravje. Vdihovanje vonja eteričnih olj spodbudi naš limfni sistem, posledično pa se izboljša tudi delovanje drugih sistemov v našem telesu. Tako lahko aromaterapija pomaga do boljšega spanja in spomina, olajša spopadanje s stresnimi situacijami, ublaži različne težave z zdravjem in še mnogo več. S pravo kombinacijo eteričnih olj boste precej lažje zakorakali v jesen in se izognili napadom utrujenosti ter naglim padcem razpoloženja.

Jesenska aromaterapija, ki prebudi vaše čute

Zmešajte 12 kapljic eteričnega olja muškatne kadulje, 10 kapljic eteričnega olja sivke, 5 kapljic eteričnega olja sandalovine, 5 kapljic eteričnega olja geranije in 4 kapljice eteričnega olja ylang ylang. Olja nakapljajte v 10-mililitrsko stekleničko, v katero nato vlijte še poljubno rastlinsko olje, na primer olivno. Mešanico nato nakapljajte na tiste dele telesa, kjer je mogoče najlažje zaznati srčni utrip, torej na predel vratu, na zapestja, na predel srca in na gležnje. Vzemite si čas za sprostitev in počasi, umirjeno vdihujte mešanico. Zagotovo se boste na koncu počutili precej bolje. Postopek ponavljajte po potrebi – priporočamo sicer, da ga izvedete že zjutraj, takoj ko se zbudite, saj bo tako dan, ki je pred vami, mnogo boljši. Smiselno je, da imate mešanico vedno pri roki, saj si boste lahko tako v kriznih trenutkih hitro pomagali z aromaterapijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×