0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroLepotni nasveti za vaše astrološko znamenje

Lepotni nasveti za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Horoskopi se običajno posvečajo področjem, kot so ljubezen, kariera, denar in družina. Toda domet astrologije se tu ne konča. Zvezde naj bi skrivale še ogromno drugih koristnih namigov, ki nam lahko pomagajo pri malce manj usodnih zagatah …

- Oglas -

Tokrat smo za vas zbrali nekaj zanimivih astroloških lepotnih nasvetov, s pomočjo katerih lahko osvežite svoj videz.

Oven

Praviloma ste zelo samozavestna, odločna oseba, ki se ne ustraši izzivov. Naj vaša zunanja podoba odseva vašo osebnost, na primer s pomočjo rdeče šminke ali izstopajočih modnih dodatkov. Obenem vam priporočamo uporabo kozmetičnih izdelkov z rožmarinom (na primer za nego las), saj naj bi rožmarin najbolj pozitivno vplival prav na ovne.

Bik

Po eni strani vas zelo mikajo luksuzni kozmetični izdelki – podobno kot luksuz nasploh – vendar se običajno odrečete nakupu, saj se prepričate, da bi bilo nesmiselno zapraviti toliko denarja za kozmetiko. Če gre za preverjeno kakovosten izdelek, ki si ga želite že dolgo časa, si ga končno privoščite. Finančni vložek se bo zagotovo obrestoval, saj boste imeli po uporabi občutek, da ste povsem prerojeni.

- Oglas -

Dvojčka

Privoščite svojemu lasišču stimulativno masažo, lasem pa kakovostno masko. Zdravi, negovani lasje bodo zelo pozitivno vplivali na vašo samozavest. Ker spadate med zračna znamenja, ste pogosto precej raztreseni in brez obstanka. Pogostejša izbira zemeljskih tonov – pri oblačilih in pri ličenju – vam lahko pomaga pri tem, da se malce umirite. Za doseganje čustvene stabilnosti pa priporočamo dodajanje modrih odtenkov oziroma dodatkov, povezanih z vodnimi elementi.

Rak

Za vas so najprimernejši srebrni, sivi in zeleni odtenki (naj vas pri izbiranju barvne palete vodi podoba smaragdno zelenega jezera v mesečini). Priporočamo vam tudi redne kopeli s sivko, ki bodo poskrbele tako za sprostitev, za katero si pogosto ne vzamete dovolj časa, kot za lepšo kožo.

Lev

Ekstravagantni, drzni, hlepeči po pozornosti – to so pridevniki, ki odlično opišejo večino oseb, rojenih v znamenju leva. Idealna barva za vas je zato zlata, saj gre za barvo, ki zagotovo ne bo ostala neopažena – ne glede na to, ali jo uporabite pri ličenju ali v obliki oblačil/modnih dodatkov/nakita. Seveda pri tem pazite, da ne boste pretiravali, saj je meja med ekstravaganco in kičem precej tanka.

Devica

Ker ste po naravi precej konservativni, tudi pri oblačenju in ličenju prisegate na klasične, nevpadljive rešitve. Najbolje se počutite v klasičnih krojih, ki pa jih je dobro vsaj občasno popestriti z malce živahnejšim, drznejšim dodatkom. Obenem vam svetujemo, da posebno pozornost posvetite svojim obrvem. Navidezna malenkost lahko namreč močno vpliva na vtis urejenosti. Če bodo vaše obrvi vedno urejene, boste zagotovo precej samozavestnejši.

- Oglas -

Tehtnica

Investirajte v kakovostno nego kože. Lepa, enakomerna polt bo pripomogla k temu, da se boste počutili bistveno bolje, saj je tisto, k čemur nenehno težite, prav ravnovesje. Pri tem morate sicer paziti, da ne boste pretirano striktni, saj je popolno ravnovesje običajno precej dolgočasno. Zakaj ne bi na primer končno zbrali poguma za tisto asimetrično pričesko, o kateri razmišljate že kar nekaj časa?

Škorpijon

Navzven ste pogosto mrtvo hladni, medtem ko v vas divjajo zelo intenzivna čustva. Prevelik razkol med zunanjostjo in duševnim dogajanjem je lahko zelo utrujajoč. Ko se spopadate s težkimi čustvi, poskusite to vsaj deloma izraziti pri izbiri oblačil in ličenju. Pri kozmetiki pa vam svetujemo, da se osredotočite na izdelke s pomirjajočim učinkom, na primer na kozmetiko z dodatkom sivke, kamilice, koloidnega ovsa ali aloe vere.

Strelec

Zaradi svoje avanturistične narave ste nenehno v pogonu. Tako pogosto zanemarite nego kože, jemanje dodatkov za zdravo kožo in lase itn. Priporočamo vam, da si vzamete čas za pripravo toaletne torbice z najnujnejšimi pripomočki. Tako boste lahko za osnovna opravila, ki so del lepotne rutine, poskrbeli tudi takrat, ko boste zdoma.

Kozorog

Kozorogi ste izjemno zanesljivi in stabilni. Obožujete red, zato je smiselno, da se pri osnovni paleti osredotočite na barve, kot so olivna, siva in svetlo rjava. Toda ker se po drugi strani nočete preprosto zliti s povprečjem, saj ste za to preveč ambiciozni, je smiselno, da svojo osnovno opravo vedno popestrite z unikatnim detajlom, na primer s starinskimi uhani ali broško.

Vodnar

Ljudje so pogosto prepričani, da spada vodnar med vodna znamenja, vendar gre v resnici za zračno znamenje. Toda kljub temu je vaša zaščitna barva modra, zato je smiselno, da poskušate pri garderobi in pri ličenju v ospredje postaviti prav različne odtenke modre. Pri kozmetiki vam svetujemo izdelke, ki vsebujejo eterično olje pomarančnih cvetov (neroli).

Ribi

Vaša koža potrebuje izdatno vlaženje, zato je smiselno, da investirate v kakovostne vlažilne izdelke. Posebno dobra izbira je vlažilna kozmetika z dodatkom izvlečkov bazilike. Koža bo že po nekaj dneh nege s tovrstnimi izdelki kot prerojena.

Preverite tudi: Nasveti za hujšanje po meri vašega astrološkega znamenja

.

NAJNOVEJŠE