Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Lepota & kozmetikaKokosovo olje in koruzni zdrob za odstranjevanje odmrlih kožnih celic

Kokosovo olje in koruzni zdrob za odstranjevanje odmrlih kožnih celic

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno vam je že znano, da je kokosovo olje ena najboljših izbir za naravno nego kože. Tokrat vam predstavljamo poseben piling za odstranjevanje odmrlih celic in pospeševanje obnove kože, kjer kokosovo olje združi svoje moči s koruznim zdrobom. Še posebej blagodejen učinek na kožo ima lavrična kislina, s katero je kokosovo olje bogato. Tako olje poskrbi za izdatno navlažitev kože, obenem pa tudi za zdravljenje oziroma preprečevanje infekcij.

- Oglas -

Kokosovo olje prodre globoko v kožo in jo obnovi, pri tem pa uniči potencialno škodljive bakterije in druge mikrobe. Z redno uporabo pilinga, ki ga predstavljamo v nadaljevanju, bo vaša koža mehka, dobro prekrvavljena in popolnoma obnovljena. Piling je tako idealen tudi za uporabo po tem, ko ste bili dlje časa na soncu ali v vodi!

Kaj boste potrebovali?

Priporočamo vam, da piling izdelate v malce večjih količinah, saj vam ga tako ne bo treba pripravljati vsakič znova. Za njegovo izdelavo potrebujete naslednje sestavine:

  • 400 gramov kokosovega olja,
  • 50 mililitrov mandljevega ali avokadovega olja,
  • 200 gramov koruznega zdroba,
  • nekaj kapljic eteričnega olja po izbiri (neobvezno).

Postopek priprave

Najprej zmehčajte kokosovo olje oziroma ga stalite. Nato mu dodajte mandljevo ali avokadovo olje in dobro premešajte. Ko dobite homogeno zmes, primešajte še koruzni zdrob, po želji pa lahko dodate še nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja. Piling shranite v večji steklen kozarec, še enkrat dobro pretresite in zaprite s pokrovčkom. Shranjujte na temnem, hladnem mestu in uporabljajte po potrebi. Po uporabi tega piling vaša koža ne bo le izjemno mehka in obnovljena, ampak boste zagotovo navdušeni tudi nad zelo prijetnim, svežim vonjem.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×