0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaKokosovo olje in koruzni zdrob za odstranjevanje odmrlih kožnih celic

Kokosovo olje in koruzni zdrob za odstranjevanje odmrlih kožnih celic

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno vam je že znano, da je kokosovo olje ena najboljših izbir za naravno nego kože. Tokrat vam predstavljamo poseben piling za odstranjevanje odmrlih celic in pospeševanje obnove kože, kjer kokosovo olje združi svoje moči s koruznim zdrobom. Še posebej blagodejen učinek na kožo ima lavrična kislina, s katero je kokosovo olje bogato. Tako olje poskrbi za izdatno navlažitev kože, obenem pa tudi za zdravljenje oziroma preprečevanje infekcij.

- Oglas -

Kokosovo olje prodre globoko v kožo in jo obnovi, pri tem pa uniči potencialno škodljive bakterije in druge mikrobe. Z redno uporabo pilinga, ki ga predstavljamo v nadaljevanju, bo vaša koža mehka, dobro prekrvavljena in popolnoma obnovljena. Piling je tako idealen tudi za uporabo po tem, ko ste bili dlje časa na soncu ali v vodi!

Kaj boste potrebovali?

Priporočamo vam, da piling izdelate v malce večjih količinah, saj vam ga tako ne bo treba pripravljati vsakič znova. Za njegovo izdelavo potrebujete naslednje sestavine:

- Oglas -
  • 400 gramov kokosovega olja,
  • 50 mililitrov mandljevega ali avokadovega olja,
  • 200 gramov koruznega zdroba,
  • nekaj kapljic eteričnega olja po izbiri (neobvezno).

Postopek priprave

Najprej zmehčajte kokosovo olje oziroma ga stalite. Nato mu dodajte mandljevo ali avokadovo olje in dobro premešajte. Ko dobite homogeno zmes, primešajte še koruzni zdrob, po želji pa lahko dodate še nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja. Piling shranite v večji steklen kozarec, še enkrat dobro pretresite in zaprite s pokrovčkom. Shranjujte na temnem, hladnem mestu in uporabljajte po potrebi. Po uporabi tega piling vaša koža ne bo le izjemno mehka in obnovljena, ampak boste zagotovo navdušeni tudi nad zelo prijetnim, svežim vonjem.

.

NAJNOVEJŠE